Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcuna Uygun Diyet Yapın (https://www.forumaski.com/terazi/158233-terazi-burcuna-uygun-diyet-yapin.html)

DeRDeST 28.06.2015 07:11

Terazi Burcuna Uygun Diyet Yapın
 
Terazi Burcuna Uygun Diyet Yapın

:terazi:

Terazi toksinlerinden suyla kurtulmalı

Terazi burcu, böbrekleri, kalça ve basenleri ve bel bölgesini temsil eder. Teraziler, iyi görünümlü, güzel kemik yapısı olan insanlardır. Kalçaları ve bel kıvrımları dikkat çekicidir. Ne yazık ki belin alt bölümlerinden ve böbreklerinden sorun yaşarlar. Denge unsuru hayatlarında önemli olduğundan dengeli bir beslenmeyle kalça ve basen fazlalıklarından sağlıklı bir şekilde kurtulabilirler.

Teraziler için sodyum fosfat çok önemlidir. Sodyum fosfat vücuttaki asit ve alkali dengesini düzenler, atık materyallerden vücudu temizler. En fazla çilek, elma, üzüm, kuru üzüm, badem, kuşkonmaz, nohut, börülce, mısır, havuç, ıspanak, pancar, domates, buğday ve esmer pirinç, kırmızı turpta bulunur. Diyetlerinde bu yiyecekleri eksik etmemelidirler. Fonksiyonlarını harekete geçirmek için yüksek protein diyeti uygulamadırlar. Izgara balık, deniz ürünleri, kümes hayvanları, düşük kalorili peynirler, yoğurt, taze meyve, yeşillik ve tam tahıl ekmeği tüketebilirler.

Vücutlarını toksinlerden temizlemek için su içmeyi ihmal etmemeleri gerekir. Ayrıca tenleri ve ciltleri hassas olduğundan uykusuzluk, kalorili yiyecekler, fazla alkol ve gazlı içecekler bünyelerine zararlıdır. Çiğ ve mayalı yiyeceklerden, rafine şekerden uzak durmaları onların yararına olacaktır.

Hande Kazanova


Saat: 16:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.