Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcu 30 Haziran 2015 Salı Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/terazi/158568-terazi-burcu-30-haziran-2015-sali-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 30.06.2015 17:56

Terazi Burcu 30 Haziran 2015 Salı Günlük Burç Yorumu
 
Terazi Burcu 30 Haziran 2015 Salı Günlük Burç Yorumu

:terazi:

Sevgili Teraziler Salı gününe, saat 00:12 Ay-Neptün mücadeleci görünümüyle merhaba diyoruz. Bu nedenle, bir çok konuda karar vermekte zorlanıyoruz. Özellikle iş hayatı, sağlık, evimiz ve ailemizi ilgilendiren meseleler üzerinde dikkatlice durabiliriz.

Saat 13:20 Ay-Merkür karşıtlık etkisinde, iletişim gayet önemli bir olgu. Bize karşı olduğunu düşündüğümüz kişilerin tavırları nedeniyle gerginlik yaşamamak için, belli bir mesafe koymak yararlıdır. Özellikle sevgilimizle, eşimizle, iş ortağımızla aramızdaki söz düellolarından kaçınmamız gerekiyor. Konuşmak kadar dinlemeyi de bilmek lazım.

Saat 19:00 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yolunda gitmeyen ilişkimiz, iş ortaklığımızla alakalı meselelerin aslında gözümüzü dört açmamız gerektiğini gösteriyor. İstikrarsız bir şeyin devamı mümkün olmaz diye düşünebiliriz.

Saat 20:47 Ay-Venüs görünümü, kısa süreli bir etki olsa da, güzelliklerin farkında olmamızı, arkadaşlıkları, olumlu paylaşımları işaret ediyor. Çevremizdeki insanların hoş bakışları, sözleri, tavırları gayet memnun edicidir.

Saat 21:18-1 Temmuz saat 12:11 arasında Yay burcunda boşlukta ilerleyecek Ay, başta haberleşme olmak üzere, basın, yayıncılık faaliyetleri, bilgisayar ağı, eğitim hizmetleri alanlarındaki işlerinizde aksamalar yaratabilir. Tedbirli olmakta fayda vardır. Üzerinde düşünülmemiş ve planlamamış kararlar vermekten kaçınmalı, yenilik anlamındaki uygulamaları mümkünse boşluk bitişine bırakmalısınız. Eğer mecburi işleriniz varsa, o zaman her bir detayın üzerinde dikkatle durmalısınız. Böylece sonra sorun çıkarabilecek durumların önüne geçilmiş olur.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 23:21

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.