Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Zeynep Turan Terazi Burcu Temmuz 2015 (https://www.forumaski.com/terazi/158827-zeynep-turan-terazi-burcu-temmuz-2015-a.html)

DeRDeST 03.07.2015 03:34

Zeynep Turan Terazi Burcu Temmuz 2015
 
Zeynep Turan Terazi Burcu Temmuz 2015

:terazi:

Gerginlikler, çatışmalar, romantizm, sevinç ve cesaret. Bütün bu duyguları arka arkaya yaşayacak; aile yaşamı, özel hayat derken kafanın karman çorman olacağı günlere hoş geldin! 2 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay, ailevi konularda huzursuzlukların söz konusu olabileceğini vurguluyor. Yuvaya karşı olan hassasiyetin burada devreye girip, seni zorlayabilir. Buna bir nevi aklınla kalbinin savaşı da diyebiliriz.
Mesele haklı değil mutlu olmak…

Dolunay, ailende genç üyelerden dolayı gerginliklerin söz konusu olabileceği vurguluyor. Eğer miras, ortaklık gibi aile ilişkileri olan bir Terazi burcuysan; sergileyeceğin davranışların çok net olmalı. Çünkü bu döngüdeki yaklaşımın geleceğine iz düşürecektir.

Aşkın ilk adımıdır hayranlık…
8 Temmuz’da Yengeç burcuna geçen iletişim gezegeni Merkür’den söz etmemek olmaz. Yoğunlaşmaya başlayan duygular, kalpte uçuşan kelebekler… Hayat hepimiz için yeterince zor olsa da, en hakiki duygulardan biri ‘aşk’… Eğer beraberliği olan bir Terazi burcuysan; hayranlığının artacağı, daha çok ‘seni seviyorum’ diyeceğin ve duyacağın aşikar… Evli bir Terazi burcuysan; ‘biraz da hayatımızı yaşayalım’ düşüncesi içine girebilir ve her şeyi askıya alıp sevdiğin insanla birkaç günlüğüne de olsa tatile çıkabilirsin. Benim kalbim boş, gayet de mutluyum bu halimden diyorsan; sen de sevdiklerinle, ailenle ya da dostlarınla vakit geçirmeye ne dersin?

İnsan en çok kendini affetmeli…
Duyguları yükselten Yeniay, 16 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşiyor. İçindeki güzel duygular doruğa çıkarken, bir yandan da yaşadığın Dolunay’ın etkisiyle birlikte, ani öfke patlamaları yaşayabilirsin. İçinde biriken öfkeyi kontrol altına almak adına uzun yürüyüşler ya da egzersiz yapmak sana kendini çok daha iyi hissettirecektir. Uzun zamandır dargın olduğun, kırgınlıklar ve kızgınlıklar yaşadığın kişilerle bir araya gelebilirsin. Onlarla bir araya geldiğinde; ‘biz neden konuşmuyorduk?’ diyeceğinden eminim. Affetmek ve bağışlamak en çok kendimizi iyileştirir bunu Son yıllarda, değerlerinden hiç vazgeçmedin ama kendini hep geliştirdin, hep yeniledin. Çünkü sen de biliyorsun ki; başarı, değerlerini korurken sürekli kendini geliştirmektir. Bütün bu değişimlerin bir sebebi de; yeniliği ve reformu temsil eden Uranüs! 26 Temmuz’dan itibaren ise; karşıt burcun Koç’ta gerilemeye başlıyor. Bu da farklılıklarının artarak devam edeceğini vurguluyor. Değiştirmek istediğin tüm konular Uranüs ile beraber dönüşüme uğrayacaktır.

Mükemmelliğin karşılığıdır yükseliş…
31 Temmuz’da Kova burcunda gerçekleşecek naif Dolunay; realist bir tutum içerisine gireceğini işaret ediyor! Bilişim ve teknoloji işleriyle uğraşan bir Terazi burcuysan yükselebileceğin bir Dolunay! Anlaşmaların, toplantıların, uzlaşmaların yoğunlaşacağı bir dönem… Bu nedenle; tamamladığın projeleri ya da kafandaki fikirleri paylaşabilirsin. Bu ayı geride bırakırken uzun zamandır yapmadığın şeyleri yapmak isteyebilir ve kendine zaman ayırmak isteyebilirsin. Özel zevklerin ya da hobilerin gündemine gelip oturabilir...


Saat: 05:17

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.