Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcu 5 Temmuz 2015 Pazar Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/terazi/158958-terazi-burcu-5-temmuz-2015-pazar-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 05.07.2015 08:17

Terazi Burcu 5 Temmuz 2015 Pazar Günlük Burç Yorumu
 
Terazi Burcu 5 Temmuz 2015 Pazar Günlük Burç Yorumu

:terazi:

Sevgili Teraziler, Pazar günümüz, saat 04:37 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisi altında başlayacak. Bu enerji, belli bir grubun içinde, aşkta veya çocuklarımızla ilgili konulara tarafsız bir şekilde bakmaya çalışsak da, biz önde olmak, takdir edilmek ve kıymetli bulunmak istiyoruz.

Saat 07:14 Ay-Merkür görünümü, hayatın güzellikleri, aşk, çocuk, paylaşımlar, özgürlük, bilgilenmek gibi geniş bir alanda sizleri rahatlatan bir enerjidir. Fikirlerinizi başkalarına zekice ifade edebilirsiniz.

Saat 07:32 Ay-Venüs karşıtlığı, insanlarla tanışmak, bir araya gelmek arzunuzu işaret ediyor. Siz grup faaliyetlerinde ön sıralarda yer alabilecek bir kişisiniz. Yaratıcı tarzda ve tarafsız bir şekilde ilişki kurduğunuz için birçok kişi tarafından beğenilirsiniz.

Saat 11:20 Merkür-Venüs görünümü, seyahatlerin, görüşmelerin, dostlarla muhabbetin, uzak yerlerdeki canlarımızla bağlantıda bulunmanın işaretçisidir. Önceden planlanmış her türlü aktivite için gayet olumludur. Ancak yepyeni bir program yapıyorsanız saat 15:32 olana de kararınızı veriniz. Bu enerjinin güçlü desteğiyle, paylaşımlar güçlenir, sevgi alış verişi çoğalır, insan kendini keyifli hisseder. Hani derler ya, ağzımın tadı yerinde diye, aynen böyle bir canlanma yaşatır. Düşüncelerinizi başkalarına kolaylıkla ifade edersiniz. Sevdiğinizi söylersiniz, sevildiğinizi hissedersiniz.

Saat 15:32-17:23 arası Ay-Boşluk ilerleyişi altındadır. Günün geri kalanı rahat bir şekilde geçirme isteğiniz yoğundur. Ancak bunu yaşamak pek kolay değildir.

Saat 17:23 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay etkisiyle hassasiyet görülebilir. Sanatsal, mistik çalışmalar, ruhsal konularda bir hayli olumludur. İnsanlara destek veririz, empatide bulunuruz. Karşımızdaki kişiyi anlamaya çalışırız.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 01:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.