Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Hande Kazanova 6-12 Temmuz 2015 Haftalık Terazi Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/terazi/159127-hande-kazanova-6-12-temmuz-2015-haftalik-terazi-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 06.07.2015 12:59

Hande Kazanova 6-12 Temmuz 2015 Haftalık Terazi Burcu Yorumu
 
Hande Kazanova 6-12 Temmuz 2015 Haftalık Terazi Burcu Yorumu


:terazi:

Haftaya yapılması gereken günlük işlerinizle başlıyorsunuz sevgili Teraziler. İş alanlarınızda ortaya koyacağınız performansla, hem kendi, hem de patronlarınızın kazancında artış sağlayabilirsiniz. Aile hayatınızda mücadeleleriniz devam ediyor, ilişkiniz bozulabilir. Anne, babanız veya iş, aile hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlamalısınız.

Çarşamba günü itibarıyla kariyer evinizde ilerlemeye başlayan merkür, bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. İş alanınızda sezgisel ve korumacı tavırlarla ilerleyecek, alınganlıklar yapmaya müsait olacaksınız. Patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınızı arttırabileceğiniz bir dönem olacak.

Perşembe günü, iş alanlarınızda yaptığınız fedakarlıkların ve yardımların karşılığını almak, toplum desteği görmek çok kolay olacak. Maddi konularda sorumlu ve disiplinli adımlar, iş alanlarınızda mucizevi etkiler yaratabilir. Yine bugünlerde özel hayatınıza daha fazla yer vermelisiniz. Cuma ve Cumartesi günleri harcamalarınız devreye girmeye başlayabilir.


Saat: 15:27

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.