Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   15 Ağustos Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/terazi/163307-15-agustos-cumartesi-terazi-burcu-gunluk-burc-yorumlari.html)

Jineps 15.08.2015 11:22

15 Ağustos Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları
 
15 Ağustos Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları

:terazi:

Sevgili Teraziler Cumartesi gününe, saat 07:36-10:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altında uyanıyoruz. Bu zaman dilimi içinde aşk hayatınızda, sosyal ilişkilerinizde ve sizi birebir ilgilendiren konularda makul olmaya çalışınız.
Saat 10:45 itibariyle Başak burcunda seyrine başlayacak Ay, etkisi altında sizi endişelendiren durumları mantıklı bir şekilde ele alınız. Her şeyi sürekli kurcalayıp, endişelenmeyiniz. Üzerinde düşününüz. Fakat mükemmel değil diye bir şeyleri kafanıza takmayınız.
Saat 22:22 Güneş-Venüs kavuşumu, sizi sosyal hayatın içindeki tüm paylaşımlarda yaratıcı kılıyor. İnsanların dikkatleri üzerinizde toplanıyor. Sadece arkadaşlık değil, özel paylaşımlar, bağlantılar, ortaklıklar yönünde de destekleyici. Ancak biliyorsunuz Venüs geri hareket dönemindeyiz. Son bir aydır yaşanan gelişmelere yeni bir bakış açısıyla bakmak lazım. Neler oldu, kimlerle karşılaştık ve tanıştık, ilerisi adına neler planladık, ne gibi girişimlerde bulunduk, ilişki anlamında bizi tatmin eden veya etmeyen neler oldu bunları ele almak lazım. Ayrıca yepyeni bir girişim, planlama, tanışma, karşılaşma durumu olursa, acil kararlardan kaçırmak gerekiyor. Biz mevcut durumu, hem geçmiş hem geleceğe dönük şekilde incelersek, yararlı olacaktır. Grup ilişkileri, dostluklar şu aralar tekrar bir gözden geçiriliyor. Bunlar yaş tahtaya ayak basmamamız için önemlidir.
Saat 22:55 Merkür-Pluto olumlu görünümü, sizin pek bilinmeyen, gizlediğiniz veya ifade etmekten çekindiğiniz konular üzerinde bir hayli düşündüğünüzü gösteriyor. Kimi zaman uzak kalmak istediğiniz bir şeyin sizi kendine doğru çektiğini hissedebilirsiniz. Geri planda kalmaya, pek öne çıkmamaya çalışıyorsunuz. Öncelikle her şeyi iyice hesapladıktan sonra uygulamaktan yanasınız. Zaten bu görünüm her anlamda inceden inceye düşünmenin işaretçisi.

mynet

Mavi 15.08.2015 23:57

Cevap: 15 Ağustos Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları
 
ne diyo bu anlamadım da


Saat: 20:56

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.