Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   26 Ağustos 2015 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/terazi/164637-26-agustos-2015-carsamba-terazi-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 26.08.2015 01:17

26 Ağustos 2015 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
 
26 Ağustos 2015 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
:terazi:
İletişim trafiğiniz çok hızlı olacak ve kararlarınızı bildirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Sempatik ve etkileyici bir biçimde isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Daha önce yapmak istediğiniz halde bir türlü gelişmeyen işler ile ilgili yeni gelişmeler meydana gelecek ve moraliniz yükselecek. Bugün alacağınız haberler sizi harekete geçirecek ve yeni girişimlerde bulunacağınız fırsatlar ile karşılaşacaksınız. Daha önce çok zor görünen konular şimdi size kolay gelecek ve yeni tanıştığınız kişiler ile iletişiminiz kuvvetli olacak.

Terazi Burcu Genel Durum
Bugün, yüz yüze iletişimlerin büyük ölçüde artmasını bekleyebilirsiniz. Ilımlı, samimi ve nazik yaklaşımlarınız sayesinde puan toplayabilir, güçlü diyaloglar kurabilirsiniz.

Terazi Burcu Kariyer Durumu
Her türlü iletişimin artacağı bugün içerisinde iş çevrenizle de yoğun biçimde haberleşmeniz mümkündür. Bazı önemli haberler gelebilir. Gecikmiş bilgiler aktarılabilir.


Saat: 07:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.