Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   20 Haziran 2013 Terazi Burcu Yorumu. (https://www.forumaski.com/terazi/38119-20-haziran-2013-terazi-burcu-yorumu.html)

Ah`MineL`Aşk` 20.06.2013 10:15

20 Haziran 2013 Terazi Burcu Yorumu.
 



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınız ile haberleşebilirsiniz ve duyduklarınızdan etkilenebilirsiniz. Karmaşık düşüncelerden uzak durun. Aslında zihinsel faaliyetinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Çok çeşitli konuları aynı zamanda düşünebilirsiniz. Ancak her şeyi aynı zamanda yapmaya çalışmayın. Çünkü aynı zamanda her yerde olmanız pek kolay değil. Günün ilerleyen saatlerinde duygularınız değişecek ve kendinizi daha farklı hissedeceksiniz. Akşam saatlerinde sürpriz gelişmeler olabilir ve ilginç kişiler ile karşılaşabilirsiniz.


Terazi Burcu Genel Durum

Bugün, tamamen maddiyat üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Bir süredir yapmakta olduğunuz masrafları gözden geçirebilirsiniz. Bütçenizde yeni düzenlemeler gündemde olabilir.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Parasal yönü olan konularla ilgileneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Belirsizlikleri gidermek için bazı yakın kişilerle görüşmelerde bulunabilirsiniz. Detaylara dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu Hurriyet Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Plan ve projeleriniz ivme kazanmaya başlıyor. Ancak, bir işi tamamlamadan diğerine atılmamalısınız. İş hayatınızı ön plana almalı ve dikkatle ilerlemelisiniz. Ancak, yaratıcılığınızı kullanarak zevk alacağınız işler yapmanız için biraz zaman lazım. Büyük düşünmeniz veya yapacağınız seyahatler planlarınıza katkıda bulunmak isteyecek kişilerin ilgisini çekmenizi sağlayabilir. Bir değişiklik kendinize olan güveninizi ve maddi gelirlerinizi arttırabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş Jüpiter kavuşumunun olumlu ve şanslı etkileri bugün de devam ediyor. Kendinizi hazır hissettiğiniz ve ilerlemek istediğiniz konular varsa durmamalı ve bilinmedik tarihlere ertelememelisiniz. Girişimde bulunmak istediğiniz konularda ne kadar istekliyseniz bir o kadar da üretken olabilirsiniz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Terazi Burcu Milliyet Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

Terazi Burcu Sabah Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İlişkilerinize maddesel yaklaşıyorsunuz. Düşüncelerinizde karamsar davranışlar içinde olabilir ve kendinizi gereksiz üzebilirsiniz. Kinci özelliklerinizi ön plana çıkacaktır. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanız karışabilir..Akıl sağlığınıza gereken önemi vermelisiniz.

Terazi Burcu Vatan Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Sizi hiç tanımayan biri para düşkünü ve eli sıkı olduğunuzu düşünebilir bugün. Müsriflik de iyi değil ama kuruşun hesabını yapan bir imaj çizmeniz de sizin özünüzle hiç mi hiç bağdaşmıyor. Dengeyi bulmaya çalışın.

Terazi Burcu Posta Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.

Terazi Burcu Takvim Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kartınız Kıyamet... Dostluklarınızı kaybetmek istemiyorsunuz çünkü onlara büyük sevgi duyuyorsunuz. Daha ılımlı olmaya çalışın.




Saat: 03:50

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.