Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   31 Temmuz 2013 Terazi Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/terazi/44215-31-temmuz-2013-terazi-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 31.07.2013 00:11

31 Temmuz 2013 Terazi Burcu Yorumu
 
31 Temmuz 2013 Terazi Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Son günlerdeki kırılganlığınız gerilerde kalacak ve bazı konuları gereğinden fazla büyütüp sorun haline getirdiğinizi fark edeceksiniz. Her zamankinden daha coşkulu bir döneme giriyorsunuz. Bugün size yakın birisiyle yapacağınız bir konuşmanın üzerinizde büyük etkisi olacak. Beklenmedik bir karşılaşma ya da bir teklif, yaşamınızın akışını değiştirebilir.

Aşk Yaşamı : Deneyimlerinizi doğru değerlendirmeniz, doğru önseziler geliştirmenizi sağlıyor. Ama bunun aşırı seçicilik gibi bir yan etkisi de var. Buna dikkat edin. Aşk konularında şanslı birisiniz.

İş Yaşamı : Eski bir çalışma arkadaşınız, ilginç bir öneriyle bugün kapınızı çalabilir. İş ilişkilerinizde bazı güvensizlikler gözleniyor. Bu güveni oturtmaya yönelik girişimlerinizde yalnız bırakılmayacaksınız.

Para Durumu : Bu konularda verici, paylaşmacı biri oluşunuz çevrenizde övülüyor. Yakında bazı duyumlarla, bir yolculuk yapabilirsiniz. Büyük miktarda bir para hesabı içinde olacaksınız.

Dikkat : Çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerinde bazı yanıltıcı sonuçlara varmış gibisiniz. Elinizden bir şey gelmeyeceğine inandığınız bir konuda belirleyici rolünüz olacak.


Saat: 03:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.