Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Türkiye'den Haberler (https://www.forumaski.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   Gözü dönen baba çocuk yuvasını bastı (https://www.forumaski.com/turkiyeden-haberler/102199-gozu-donen-baba-cocuk-yuvasini-basti.html)

Sezqin-X- 08.04.2014 11:00

Gözü dönen baba çocuk yuvasını bastı
 
Gözü dönen baba çocuk yuvasını bastı

Eskişehir'de çocuk yuvasında bulunan bir buçuk yaşındaki kızını almak için gelen baba, çocuğunu, güvenlik görevlisini ve bir çalışanı bıçak zoruyla rehin aldı.
Huzur Mahallesinde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı 0-6 yaş grubu çocuk yuvasına akşam saatlerinde gelen cezaevinden yeni tahliye olduğu öğrenilen Hasan Ö. (25), ilk önce kapıda bulunan güvenliğe içeri girmek istediğini söyledi. Güvenlikten olumsuz cevap alan şüpheli cebindeki bıçağı çıkartarak bir buçuk yaşında olan kızı E.Ö.'ün bulunduğu 0-6 çocuk yuvasına gitti. Arkasından güvenlikte şüpheliyi geri çıkarmak için gitti. Hasan Ö. içeri girerken, yuvanın kapı camını da kırdı. Durumu gören çalışanlar olayı polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda polis ekipleri, şüphelinin çocuğu ile birlikte güvenlik görevlisini ve çocuklara bakan bir çalışanı rehin aldığını ve odada 9 tane daha çocuğun olduğunu gördü. Bunun üzerine şüpheliyi ikna etmeye çalışan ekipler, başarılı olamayınca odaya biber gazı sıktı. Biber gazının sıkılmasının ardından şüpheli bir yan odaya kaçarak kapıyı kilitledi. Bu sırada babanın elinde bulunan rehineler de kurtuldu. Sıkılan biber gazından 4 çocuk etkilendi. Olay yerine gelen ambulanslarla çocuklar Eskişehir Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisine götürüldü. Olayda nikahsız yaşadığı eşinin çocuğuna zarar verme ihtimaline karşı olay yerine gelen anne M.E. (17), kızının kurtulmasının ardından hastaneye gitti. Burada tedavi altına alınan çocukların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Bir odaya kendisini kilitleyen ve bıçak ile vücuduna zarar veren şüphelinin yuvada bulunan çocukların yanına ulaşmasını önleyen polis memurları odayı çevreledi. Hasan Ö. ile daha sonra Cinayet Büro Amiri konuşmaya başladı. Amir, elinde bıçak bulunan şüpheliyi ikna etme çabalarını yaklaşık 3 saat sürdürdü. Konuşmalardan ikna olmayan şüpheliyi yakalamak için olay yerine Özel Hareket Ekipler istendi. Kısa sürede olay yerine gelen Özel Hareket ekipleri, olay yerinde hazırda bekletilen 110 itfaiye aracının yardımıyla içeri girerek şüpheliyi 4 saatin sonunda yakaladı. Yakalanan şüpheli daha sonra sağlık raporunun alınması üzerine Eskişehir Devlet Hastanesine getirildi. Burada sağlık raporu alınan şüpheli Hasan Ö. daha sonra ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olay sonrasında üzücü bir olayın yaşanmaması ise polislere ve çocuk yuvası çalışanlarına rahat bir nefes aldırdı.


Saat: 19:09

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.