Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Türkiye'den Haberler (https://www.forumaski.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   Mehmetçik kurtardı (https://www.forumaski.com/turkiyeden-haberler/119374-mehmetcik-kurtardi.html)

Friend 11.07.2014 13:30

Mehmetçik kurtardı
 
Mehmetçik kurtardı
Irak sınırından Hakkari'ye geçerek teslim olmak isteyen bir PKK'lı, kendisine engel olmak isteyen örgüt mensuplarınca kurşun yağmuruna tutuldu. Mehmetçik, ateş eden grubu önce uyardı, sonra onlara misliyle karşılık verdi. Grubun püskürtülmesiyle önüne güvenli alan açılan PKK'lı kurtarıldı



Hükümetin terör sorununun çözümüne yönelik attığı adımlar dağdan inişlere de hız verdi. Son olarak Genelkurmay Başkanlığı, bir teröristin, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teslim olduğunu bildirdi. Ancak teslim olan PKK'lının güvenlik güçlerine ulaşması hayli güç oldu. Buna göre, iki militan teslim olmak maksadıyla sınırın Irak tarafından, Hakkari Çukurca 2'nci Hudut Tugay Komutanlığı Serbest Üs Bölgesi'ne doğru yaklaştıkları esnada, kendilerini takip eden 5 terörist ateş açtı. Hakkari Çukurca Karlısırt Üs Bölgesi'nden yapılan gözetlemede de 5 teröristin 2 militana ateş açtığı tespit edildi.

KARŞILIK VERİLDİ

Kobra araçlarının megafonu ile ikaz edilmesine rağmen terörist ateşlerinin devam etmesi üzerine, Karlısırt Yakın Emniyet Üs Bölgesi ve Serbest Üs Bölgesi'nde bulunan TSK unsurları tarafından anında karşılık verilmesiyle terörist atışları kesildi. Teslim olmaya gelen örgüt mensubu 2 teröristten birisi ise aynı gün saat 14.00 sularında, silahsız ve teçhizatsız şekilde teslim oldu.

SİMSARLARA BASKIN

Bu arada, çocukları kandırarak dağa kaçıran PKK'lı organizatörlere darbe vuruldu. Önceki gün terör örgütünün kırsal alanına eleman aktarımı yapıldığı yönündeki ihbar üzerine, Kızıltepe-Şenyurt ile Kızıltepe-Üçyol kavşaklarında durdurulan iki ayrı araçta 4'ü kadın 7 kişi yakalandı. Araçlarda yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman ile terör örgütüne iletilmek üzere hazırlanmış pusulalar ele geçirildi. Şüphelilerden 18 yaşından küçük 2 genç kızın lise öğrencisi olduğu belirtildi. Yaşı küçük 2'si genç kız 3 kişi, çocuk şubesine teslim edildi. Diğer şüphelilerin, terör örgütüyle ilgili suçlardan kayıtlarının bulunduğu kaydedildi.

FeCr 12.07.2014 00:22

Cevap: Mehmetçik kurtardı
 
Pişman olmuşsa ne ala..kanatlarımızın altına sığınabilir her daim.


Saat: 06:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.