Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Türkiye'den Haberler (https://www.forumaski.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   Soğuk Ve Yağışlı Hava Geliyor / Haritalı (https://www.forumaski.com/turkiyeden-haberler/150621-soguk-ve-yagisli-hava-geliyor-haritali.html)

Ada 07.04.2015 10:59

Soğuk Ve Yağışlı Hava Geliyor / Haritalı
 
Soğuk Ve Yağışlı Hava Geliyor / Haritalı

Sıcaklıklar Kuzey ve batı kesimlerde hissedilir derecede (4 ila 8 derece) azalacak.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, batı, kuzey ve iç kesimlerinin yağmur ve sağanak, Marmara ve Kıyı Ege'nin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Eskişehir, Afyonkarahisar, Isparta, Zonguldak, Düzce, Bolu ile Ankara'nın kuzey ve batı kesimlerinde, öğle saatlerinde Ordu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI :Kuzey ve batı kesimlerde hissedilir derecede (4 ila 8 derece) azalacağı Doğu Karadeniz kıyılarında 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
RÜZGAR :Genellikle güney yönlerden, Marmara'nın batısında kuzeydoğudan hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI; Yağışların; Sabah saatlerinde Eskişehir, Afyonkarahisar, Isparta, Zonguldak, Düzce, Bolu ile Ankara'nın kuzey ve batı kesimlerinde, öğle saatlerinde Ordu çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (su baskını, ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Hipnoz 07.04.2015 10:59

Cevap: Soğuk Ve Yağışlı Hava Geliyor / Haritalı
 
Yaz gelmesin zaten anca Yağışlı hava gelsin :hiih:


Saat: 22:50

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.