Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Türkiye'den Haberler (https://www.forumaski.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   Üniversiteli Kızların Şantaj Tuzağı (https://www.forumaski.com/turkiyeden-haberler/23744-universiteli-kizlarin-santaj-tuzagi.html)

Narsinha 11.01.2013 21:12

Üniversiteli Kızların Şantaj Tuzağı
 
Muğla'nın Milas İlçesi'nde, tartaklayıp silah zoruyla cinsel tacizde bulunup, fotoğraflarını çekerek şantajla para sızdırmaya çalıştıkları ileri sürülen 3'ü kız 5 üniversite öğrencisinin de aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, geçen 5 Ocak'ta, işadamı 40 yaşındaki M.Y.'yi, cep telefonundan arayan Muğla Üniversitesi'nde okulan kız öğrenciler. C.B., P.D. ve H.K., bir süre sohbet etti. Üç öğrenci, sohbetin ardından buluşmak istedikleri işadamı M.Y. ile Avşar Köyü yakınlarındaki ağaçlık bir alanda görüşmek için randevulaştı. Söz konusu buluşma yerine gittiğinde karşılaştığı kalabalık bir grup, tartakladığı M.Y.'nin silah zoruyla cebindeki bir miktar parasını gasp etti. Saldırganlar, belden aşağını soydukları işadamına cinsel tacizde bulunup, fotoğraf ve görüntülerini çekip şantajla 200 bin TL istedi. Saldırganlar, daha sonra işadamı M.Y.'yi bırakıp, kaçtı.

Sık sık şantaj ve tehdit telefonları alan M.Y., jandarmaya yaşadıklarını anlatıp, şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen jandarma, işadamınıelefonla arayan 3 kız öğrencinin de aralarında bulunduğu şüphelilerden 7'sini Muğla, 2'sini de Köyceğiz İlçesi'nde yakaladı. Gözaltına alınan Ö.İ., M.V.A., C.K., B.A., F.A., B.B. ile kız öğrenciler C.B., P.D., H.K.'nin üzerlerinde yaptığı aramalarda, çıkan flaş bellek ve cep telefonlarında tacize uğrayan işadamı M.Y.'ye ait fotoğraf ve görüntüle ele geçirdi. Şüpheliler üzerinden çıkan 1 ruhsatsız tabanca ve bir bıçağa da el konuldu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından 9 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Kaynak : Sondakika


Saat: 15:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.