Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Türkiye'den Haberler (https://www.forumaski.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   Ulusalcıların kızdığı paşa (https://www.forumaski.com/turkiyeden-haberler/46136-ulusalcilarin-kizdigi-pasa.html)

Exodus 09.08.2013 12:46

Cevap: ulusalcıların kızdığı paşa
 
Bu adam örgüt kurmak ve hükümeti yıkmak istemek suçundan müebbet yedi hemde sanık yıllarca pkk üst düzey yöneticiliği yapmış şemdin sakığın ifadesiyle peki sormazlar mı adama bu adamı kim göreve getirdi kim onayladı koskoca genelkurmay başkanı emrinde 850.000 asker var ve bu adam askere emir vermek yerine çete kuruyor ilginç yani

Black 09.08.2013 12:49

Cevap: ulusalcıların kızdığı paşa
 
Alıntı:

Gülümse Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 198385)


Amacım tartışma yaratmak değil. Sadece düşünceni merak ettiğim için sormak istiyorum. Bu tanıklık yaptığı için müebbet hapse çarptırılan pkk da çok aktif bir yeri olan "gizli tanık" ın serbest bırakılması hakkında ne düşünüyorsun öğrenmek istiyorum? Onun içinde adalet yerini bulmuş serbest bırakılması gerekiyormuş bırakılmış diyebiliyormusun? Onca askerin (belki içinde benim abimde var) ölmesine sebep olan bu terörist in serbest bırakılmasının sence amacı ne?

Başkalarinin canlarinin yanmamasi icin ileriye dönük bir proje olmadigini bilemeyiz. Ajan,böcek veya hangi isimlerle adlandirilir bilmiyorum ama bu yöntemle aralarina szip bu pkk olayini cökertmek icin yapilmiş bir hamle olabilir bu şahsi fikrim. O adama müebbet vererek belki olacak baska olaylardan habersiz kalabiliriz.

Mezarkabul 09.08.2013 12:53

Cevap: Ulusalcıların kızdığı paşa
 
Konuya yorum yapan ve yapmak isteyen tüm arkadaşlardan özür diliyorum ve konuyu fazla dallanıp budaklanmadan kapatıyorum. :)


Saat: 09:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.