Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Türkiye'den Haberler (https://www.forumaski.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   BDP'li Sırrı Sakık'ın oğlu intihar etti (https://www.forumaski.com/turkiyeden-haberler/8258-bdpli-sirri-sakikin-oglu-intihar-etti.html)

Gülümse 15.09.2012 13:54

BDP'li Sırrı Sakık'ın oğlu intihar etti
 
BDP'li Sırrı Sakık'ın oğlu intihar etti
BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık’ın oğlu Sedar Sakık Ankara Çankaya Yıldız’da 4. katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihar etti.





ANKA’ya bilgi veren Sırrı Sakık’a yakın bir kişi, Sedar Sakık’ın Ankara’daki evinin balkonundan sabah saat 4’te atlayarak intihar ettiğini belirtti. Sedar Sakık’ın cenazesi yarın defnedilecek.

ANKA’ya bilgi veren Sakık’a yakın bir kaynak, “Sabah saat 4 sularında evinin balkonundan atlayarak intihar ediyor. 25 yaşındaydı. İsmi de Sedar Sakık. Rahatsızlığı yoktu ama nedir bilmiyoruz, hangi ruh haliyle yaptı bilmiyoruz. Herhangi bir sorunu yoktu niye olduğunu biz de bilmiyoruz.Balkondan atladı. Ses üzerine fark ediliyor, babası buldu. Cenazesi yarın defnedilecek. Sırrı Sakık'ın 3 tane oğlu var, bu en küçüğüydü” dedi.

ira 15.09.2012 14:06

Cevap: BDP'li Sırrı Sakık'ın oğlu intihar etti
 
Allah rahmet eylesin

Dionysos 15.09.2012 15:04

Cevap: BDP'li Sırrı Sakık'ın oğlu intihar etti
 
Ailesi adına üzüldüm.

Bu ölüme karşın insanlıktan nasibini almamış ve kafatasçı zihniyetin sözde inandıkları dinde ki beddualarına da tüküreyim.


Saat: 00:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.