Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Üye Sözlüğü (https://www.forumaski.com/uye-sozlugu/)
-   -   İnception (https://www.forumaski.com/uye-sozlugu/122107-inception.html)

Behice 18.07.2014 11:48

İnception
 
Baktım ki arkadaşımın üye sözlüğü yok, aman tanrim didim ?!

ve başladım tanıdığım kadar yazmaya :)

Kendisi iyi bir dinleyici, iyi niyetli, güleryüzlü, konuşmasını çokça seven, hiç bir zaman kin tutmasını beceremeyen, içten ve samimi, film izlemesini çok sever mesela aynı benim gibi dil1 insanları kırmaktan üzmekten çok korkar.. o kadar ince ve naif düşünceleri var ki, tanıyın derim. Şu ortamda görüp görebileceğiniz en iyi insanlardan biridir.

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] , bu aralar yeni bir eve taşınmış, toplaşıp çay içmeye gideriz ramazandan sonra forumca :kiskis: zenginlik işte paraları nereye saklicam, nereye koyucam derken birden bire 1 ay önce alınan evine ''ya bu ev eskidi hanım, yeni bir ev alalım'' demiş :(666): Paranın gözü kör olsun lafına ise hiç katılmıyor, o gözler bana baksın yeter diyor :kiskis: ( tabikide öyle birşey yok yanlış anlamayın şakalarımdan biri :) )

Aslında yazılacak çok şey var, seni tanıdığım için mutluyum ve hayatında her daim herşey gönlünce olur inşallah. :gull:

Lev 18.07.2014 11:52

Cevap: İnception
 
Vay be kankam :) Forumda en sevdiğim adamlardan biri. Hiç bir zaman unutmaz, kötü birşey ima bile etmez. Yaşça küçük olmama rağmen benimle yaşıtıymış gibi muhabbet eder. Adamsın adam :)

Perii 18.07.2014 12:13

Cevap: İnception
 
Kız erkek demeden herkesin özeline gelip ille tanışacak sevmiyorum bu huyunu.. Banada tavırlı biraz nedeni bilmiyorum.. Ondan sonra film sever biri her filmi izlediği için genede izleyecek film bulamıyoruz :) İnsanlara dıştan görünüp iyi yada kötü diyemem tanıyanlar desin işte :)

Aura 18.07.2014 13:38

Cevap: İnception
 
Iyi bir arkadasdir @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]. Sakalasmayi sever herkesle iyi anlasmaya gayret gösterir. Bazen üzülür ama uzun sürmez siritmaya baslar tekrar:p en kiymetlisi onun sirine kizidir. Allah kizin ve esin ile uzun uzun saglikli huzurlu ve mutlu yasamayi nasip etsin insallah.
Hala tren bekliyor o ayri mesele.. Bekle bekle sonu gelmicek inception :p
Üzülmemen icin herzaman mesafeni koru iyi niyetlisin ama herkes sen degil arkadasim diyip konundan cikiyorum:)

YeşiL6 18.07.2014 13:43

Cevap: İnception
 
Foruma Uzun Bir Zamandan Sonra Tekrar Girdiğimde Nicki Gözüme Çarpan Üyelerdendi Sohbetlerimizle tanışarak kaynaşarak tanıştık iyikide böyle değerli bir kişilikle tanıştım diyorum ve İnş. Kısmet olursa DenizLiye Gidip Değerli Kadim Dostumu Ziyaret Edeceğim :)

Serçe 18.07.2014 13:47

Cevap: İnception
 
iyi biri cana yakın espirili sevdiklerindin ilgi bekliyor selam vermesem küsüyor ve bu aralar da küs hala bana temiz kalpli biri çocuk gibi biraz hala büyümemiş

inception 18.07.2014 19:58

Çok teşekkür ederim öncelikle benim için böyle bir konu açılmış olması ve siz değerli dostlarımında 2 kelamda olsa benim için bişeyler yazmış olmanıza gerçekten çok duygulandım.Öncelikle @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] arkadaşıma teşekkür ediyorum aslında o benden daha iyidir gerçektende.Bende seni tanıdığım için çok mutluyum :) Buyurun gelin ramazandan sonra size çay simit peynir üçlemesi ikram edeyim :D Paranın gözü kör olsun aynen ;)
Ayrıca @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dostumda çok sevdiğim herzaman bana karşı sevgisi olan bir arkadaşım.Böyle dostların değerini gerçekten bilmek lazım herzaman çok teşekkür ediyorum onada :)
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ben sana tavırlı değilim sadece bana nasıl yaklaşılırsa öyle yaklaşmayı tercih ediyorum insanlara.Ayrıca ben herkesin özeline girmek için çaba sarfetmiyorum.Belki anlamışsınızdır ben sadece erkek veya kız sohbet kurmaya ve forumun yabancısı olmamaya çalışıyorum :)
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] teşekkür ediyorum.Sende çok iyi bir arkadaşsın gerçekten.Evet o tren hiç gelmiyecek galiba :D
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kankam çok teşekkür ederim :) Senin yerinde forumda çok ayrı.Buyur gel tabi kardeşim beklerim :)
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] :D büyümemişmiyim :)
Öyle diyosan öyledir :) bundan sonra hergün sana selam vereyim bari :D sende çok canayakınsın forumda iyi insanlardan birisin çok teşekkür ederim :)

Perii 18.07.2014 20:16

Cevap: İnception
 
Neyse senin dediğin gibi olsun ben düşüncelerimi söyledim sende kendini savunmak istedin...

inception 18.07.2014 23:05

Cevap: İnception
 
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] herzaman çok hassas olmaya çalıştım.Eğer varsa bir kusurum özür dilemek herzaman takındığım ve haddimi bilmeye çalıştığım bir yapımdır.Ama yapılan hiçbirşeyide kaldırmam kaldıramam.Cahil olabilirim ama bu sizin beni aşağılamanızı gerektirmez...

You're waiting for a train...

Perii 18.07.2014 23:12

Cevap: İnception
 
Ben kimseye cahil demedim hiç bir insanıda cahil görmem bir çok konuda benden akıllı olduğunada eminim ben neyse tartışmayalım ..


Saat: 01:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.