Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   vBulletin Eklentileri (https://www.forumaski.com/vbulletin-eklentileri/)
-   -   vBulletin iTrader 2.0.5 Ticaret Puanlama Sistemi (https://www.forumaski.com/vbulletin-eklentileri/123675-vbulletin-itrader-2-0-5-ticaret-puanlama-sistemi.html)

Bahtiyar 29.07.2014 13:08

vBulletin iTrader 2.0.5 Ticaret Puanlama Sistemi
 
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
vBulletin iTrader 2.0.5 Ticaret Puanlama Sistemi

Merhaba,

iTrader sistemi daha çok webmaster ve alış-veriş forumlarında kullanılmaktadır. iTrader yani; ticaret puanı olarak kullanılır. Her ticarette karşılıklı kullanıcılar birbirlerine (-)negatif veya (+)pozitif ticaret puanı verebilmektedirler. Bu saye de o alış-veriş forumunda insanlar kimlerle alış-veriş yapıp yapmayacağına gönül rahatlığı ile karar verebilmektedirler. Tabi ki kurnaz insanlar vardır art niyet ile bu sistemi kullananlar. Farklı üyelikler ile kendilerine (+)pozitif ticaret puanı veripte. Onları tespit etmekte zor değildir. Yani, alış-veriş ve webmaster forumların da kullanılabilecek ideal bir eklentidir.

iTrader sistemi 2.0.5 versiyonu elimde mevcut olup; Türkçe çevirisi yine bana aittir. Aşağıda bulunan linkten XML'i indirip; Diller&Cümleler >> Dil Yükle/Indir bölümünden kullandığınız dil paketinin üzerine yazdırarak Türkçe çevirisini yapabilirsiniz.

Türkçe Çevirisini Indir: [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kurulum:

- Zip içerisindeki dosyaları ana dizine gönderin.
- XML'i ürün yöneticisinden içeri alın.
- Türkçe dil paketi XML'sini Dil/Yükle Indir bölümünden kullandığınız dil paketinin üzerine yazdırarak Türkçe çevirisini gerçekleştirebilirsiniz.

NOT: Kurulum da sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ama yine de yaşayan olursa başlık altından bana bildirebilirler. Yardımcı olacağım.

Dosya ektedir, kolay gelsin.


Saat: 18:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.