Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vizyondakiler (https://www.forumaski.com/vizyondakiler/)
-   -   Çalgı Çengi İkimiz'in Basın Toplantısı Yapıldı (https://www.forumaski.com/vizyondakiler/185101-calgi-cengi-ikimizin-basin-toplantisi-yapildi.html)

EbruLi 24.08.2016 12:23

Çalgı Çengi İkimiz'in Basın Toplantısı Yapıldı
 
Çalgı Çengi İkimiz'in Basın Toplantısı Yapıldı


ahmet kural , çalgı çengi ikimiz , murat cemcir


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

“Çalgı Çengi İkimiz” adlı filmin basın toplantısı, önceki gün Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşti. Filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, herkesi esprileriyle kahkahaya boğdu.
Ahmet Kural ve Murat Cemcir, “Çalgı Çengi” serisinin devamı olan “Çalgı Çengi İkimiz” adlı yeni filmleriyle beyazperdede yerlerini almaya hazırlanıyor.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Filmin basın toplantısı, önceki gün Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşti. Toplantıya filmin senaristi ve yönetmeni Selçuk Aydemir ile başrol oyuncuları Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın yanı sıra filmde rol alan Rasim Öztekin, Ayhan Taş, Burak Satıbol, Barış Yıldız, Samet Gürsel, Nur Erkul, Ayşe Kökçü, Ahmet Gülhan, Tuna Orhan, Cahit Gök, Şinasi Yurtsever, Ceyhun Güneş, Korhan Herduran ve Hakan Akın da katıldı. Soruları yanıtlayan ekip, yaptıkları esprilerle herkesi güldürdü. Murat Cemcir ve Ahmet Kural, “Biz bu noktaya geleceğimizi açıkçası çok tahmin etmemiştik. Ama gerçekten Çalgı Çengi’nin bizdeki yeri çok başkadır. Şimdi tam anlamıyla bir sinema filmi çektik. İnanın acımasızca güldüreceğiz. Çok komik bir film geliyor” diye konuştu. Yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in üstlendiği film, 6 Ocak’ta vizyona girecek.

ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Ülkemizde yaşanan darbe girişimi ile ilgili ikili; “Olayın olduğu gün biz ilk sahnemizi çekiyorduk. Seti bitirdik ve evlerimize gidip, gelişmeleri televizyondan takip ettik. 3 günün sonunda hayat normale dönmeye başladığında biz de çekimlere devam ettik. Herkes der ya; insanlar evinin önünü süpürse her yer tertemiz olur. Bizim de evimizin önü komedi yapmak. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyor ve gülmeye çok ihtiyacımız var. Zor günler geçiren ülkemizin eşsiz insanlarını güldürmeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.


Saat: 19:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.