Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vizyondakiler (https://www.forumaski.com/vizyondakiler/)
-   -   Ruh (https://www.forumaski.com/vizyondakiler/8364-ruh.html)

Gülümse 15.09.2012 19:56

Ruh
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



Yapım:
2012 - ABD,
Tür:
Korku
Süre:
89 dakika
Yönetmen:
Nicholas Mccarthy,
Oyuncular:
Agnes Bruckner, Casper Van Dien, Caity Lotz, Kathleen Rose Perkins, Haley Hudson, Mark Steger, Anjini Taneja Azhar, Rachael Kahne, Santiago Segura, Sam Ball,
Senaryo:
Nicholas Mccarthy,
Yapımcı:
Ross M. Dinerstein,




Filmin Özeti
Nicole ve Annie, annelerinin vefatından sonra çocukluklarını geçirdikleri eve döner. Evde kaldıkları gece kız kardeşler, aralarında esrarlı bir varlık olduğunu hissederler. Rahatsız edici rüyalar gören Annie, tuhaf sesler yüzünden gece yarısı irkilerek yatağından kalkar. Annelerinin resminin yanında, tanımadıkları bir kadının resmi vardır. Annelerinin geçmişinde gizli ve korkunç bir gerçek olduğunu hissederler.

real1fan 11.12.2013 22:33

Cevap: Ruh
 
Film anladığım kadarıyla perili ev tarzı.Perili ev diyince komik geliyor:DEvde kötü varlık var anladığım kadarıyla, ya bir şey dadanmış ya eve hapsolmuş bir ruh.Biraz heyecanlanmak ve merak gidermek için izlenir

FeCr 12.12.2013 09:41

Cevap: Ruh
 
Bu isimle film..korku filmlerinin isminden bile korkan biri olarak ürpertici birşey.Yapana da izleyene de Allah yardım etsin.
Bu filmi yapanlar,muhakkak ki bu ismin içini doldurmak için ellerinden geleni yapmışlardır.Korkunun en doruk noktası manasına gelen bu ismin film halini seyretmek nasıl bir duygudur bilemem,bilmeyi de istemem.Ama çok büyük bir iddia..

Teşekkürler paylaşım için


Saat: 10:03

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.