Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Yatmadan Yapılması Gereken 7 Güzellik Önerisi (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/174398-yatmadan-yapilmasi-gereken-7-guzellik-onerisi.html)

Ada 08.01.2016 16:00

Yatmadan Yapılması Gereken 7 Güzellik Önerisi
 
Yatmadan Yapılması Gereken 7 Güzellik Önerisi




Makyajınızı temizleyin

Gününüz ne kadar yorucu geçerse geçsin yatağa makyajsız girin ve bırakın cildiniz nefes alsın. Makyajınızla uyuduğunuzda sivilce, siyah nokta ve diğer cilt sorunları riskini artırmış olursunuz.



Banyo yapın

Yatmadan önce banyo yapmak stresinizi alır ve iyi bir uyku çekmenizi sağlar. Değişik sabunlar, süt ve gül yapraklarıyla kendinizi şımartabilirsiniz.




Cildinizi nemlendirin

Sabah cildinizin ışıldamasını istiyorsanız yatmadan önce mutlaka cildinizi nemlendirin. Banyodan sonra nemli cildinize uygulayarak cildin daha uzun süre nemli kalmasını sağlayabilirsiniz.


Saçlarınızı toplayın

Sabahları karışık ve dağınık saçlarla uyanmamak için saçlarınızı toplayın. Saçlarınızın dökülmemesini istiyorsanız çok sıkı toplamamaya özen gösterin


Dudaklarınızı nemlendirin

Kuru ve çatlak dudaklar güzelliğinize gölge düşürebilir. Yatmadan önce dudak balmı uygulayın ve sabaha kadar bekletin.



Dişlerinizi beyazlatın

Gün boyunca gülüşünüzle ışıldamak için gece yatmadan dişlerinize beyazlatıcı diş macunu, karbonat ya da herhangi bir beyazlatıcı madde uygulayın.




İyi uyuyun

Bu güzellik önerilerinden verim almak istiyorsanız öncelikle iyi uyumalısınız. Günde 8 saat uyuyarak parlak bir cilde kavuşabilir, sindirim sisteminizin iyi çalışmasına yardımcı olabilirsiniz.









Saat: 17:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.