Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Göz çevresi kırışıklıklarına maskeler (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/49870-goz-cevresi-kirisikliklarina-maskeler.html)

KaRaqiZz 30.08.2013 11:54

Göz çevresi kırışıklıklarına maskeler
 
Göz çevresi kırışıklıklarına maskeler


Göz çevresi maskesi,kırışıklıklar için amske,kırışıklık maskesi,maske tarifleri,kırışıklıklara tavsiyeler


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



Göz çevresi kırışıklıklarına maske hazırlayarak dur diyebilirsiniz. Göz çevresi kırışıklıklarına herkes maruz kalabilir. Göz çevresi kırışıklıklarına sadece yaş itibariyle belli bir kesimin maruz kaldığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Özellikle kadınlar, göz çevresi kırışıklıklarına daha çok dikkat etmektedirler. Göz çevresi kırışıklıklarına Suna Dumankaya’nın önerdiği maske tarifleriyle cilt güzelliğinize güzellik katabilirsiniz.


Vücudumuzun diğer bölgelerindeki cilde oranla yedi kat daha ince ve hassas olan göz çevremiz, kırıştığında yaşlılık belirtilerini gösteren en önemli yerdir. Bu nedenle göz çevresi bakımı oldukça önemlidir. Göz çevresindeki kırışıklar ile göz altı kırışıklarını önlemek ve oluşmuş kırışıklıkların tedavisi için bitkisel tedavi yöntemlerini bu içeriğimizle sizlere sunuyoruz.

Göz çevresi kırışıkları için bitkisel bakım ve bitkisel yağlar hakkında Suna Dumankaya’nın tavsiyelerini detaylarıyla aşağıda bulabileceksiniz. Ayrıca kırışıklık giderici maske tarifleri, göz çevresi kürü ve gözaltı kırışıklık kürü, göz altı kırışıklığına ne iyi gelir sorularının cevaplarını okuduğunuzda basit tarifleri kolayca hazırlayabileceksiniz.

Göz çevresi insanın yaşını ortaya koyan en önemli görüntüdür. Göz çevresinde oluşan kırışıklıkların önlenebilmesi bitkisel olarak mümkündür. Ünlü Herbalist Suna Dumankaya’dan göz çevresinin kırışmaması için öneriler aşağıdadır. Oluşan göz çevresi kırışıklıklarını da aynı yöntemlerle gidermenin mümkün olduğunu belirten Suna Dumankaya, önerilerine dikkatle uyanların bu sorunların ortadan kalkacağını belirtti.

Göz çevresindeki kırışıklıkların önlenmesi ve yeniden oluşmaması için Ünlü Herbalist Suna Dumankaya’dan çok özel öneriler burada. Hazırlanması ve uygulanması çok basit ve sonucu mükemmel göz çevresi kırışıklıklarını önleme önerileri şu şekildedir.

İlk Öneri:

Göz çevresinin kırışmaması için bir elmayı rendeleyip, bununla kompres yapın.

İkinci Öneri:

200 gramarpa tanesi alın, bir litre suda haşlayın ve süzün. Haşlama suyu ile tüm yüzünüze kompres uygulayın. Haftada üç kez bunu tekrarlayın.

EbruLi 10.02.2016 16:50

Cevap: Göz çevresi kırışıklıklarına maskeler
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Göz çevresi maskesi,kırışıklıklar için amske,kırışıklık maskesi,maske tarifleri,kırışıklıklara tavsiyeler

Göz çevresi kırışıklıkları için ekmek maskesi: Bir miktar hafifçe ısıtılmış bitkisel yağ veya eritilmiş tereyağının içine beyaz ekmek kırıntılarını atarak lapa haline getirin. Birkaç kat yapılmış gazlı bezin üstüne lapayı yayın ve tüm gözünüzün üzerine kapatıp 20-25 dakika bekletin. Sonra sıcağa yakın ılık su ile yıkayın..


Aynı şekilde beyaz ekmek kırıntılarını bir miktar sütün içinde 5 dakika kadar ıslatın ve göz altları da dahil tüm göz çevrenize gazlı bezin içine koyarak tampon yapın. 15 dakika sonra soğuk çaya batırılmış pamuk ile gözlerinizi silin.

Göz çevresindeki cildi nemlendirmek için maske: 1 adet yumurtanın sarısına 1 tatlı kaşğı zeytinyağı katın ve karışımı parmak uçlarınızla göz çevrenize sürün. 15 dakika sonra ılık su ile yıkayın.

Genel olarak, tereyağı ve bitkisel yağlar göz çevresi kırışıklıkları için iyi bir kocakarı ilacıdır. Örneğin, tereyağı gece kremi olarak da kullanılabilir. Sadece gözlerinin çevresindeki deriye gece yatarken az bir miktar tere yağını parmak uçlarınızla hafif şekilde sürün. Sabah yüzünüzü yıkayın.

Göz çevresi kırışıkları için tereyağlı krem tarifi: 1 yemek kaşığı kuru papatya çiçeği ve 1 yemek kaşığı kuru ıhlamur çiçeğinin üzerine 1 kahve fincanı kaynar su dökün ve 15 dadika bekletin. Daha sonra içine 1 yemek kaşığı oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı ve varsa 1 çay kaşığı hintyağı koyup pürüzsüz bir püre haline gelinceye kadar çatal ile ezin.

Yatmadan önce göz çevresine krem gibi sürün. Bu karışımı 5 gün buzdolabında saklayarak kullanabilirsiniz.

Göz altı kırışıklıkları için besleyici maske : Yarım yumurta sarısı ve 1 çay kaşığı erimiş bal ve1 tatlı kaşığı yulaf unu ekleyin. İyice karıştırın. Gözlerinizin altına rahatça sürülecek kıvamda olup olmadığını kontrol edin. Eğer katı olduğunu düşünüyorsanız yumurtanın kalan sarısını da ekleyin ya da ılık süt ilave ederek biraz inceltin. İnce bir tabaka halinde göz altınıza sürün. 10 dakika bekledikten sonra ılık su ile ve nazikçe göz altlarınızı yıkayın.

Göz altı kırışıklıkları için besleyici maske 2 : Aynı miktarda yakmadan eritilmiş tereyağı ile olgun muz püresini karıştırın. Tam göz altlarınıza yerleşecek şekilde göz makyajı pamuğuna bir miktar karışımdan koyarak sırtı yatar vaziyette 20-25 dakika bekleyin ve ılık su ile nazikçe durulayın.

Göz kapağının cildini nemlendirmek için maske: 1 yumurtanın sarısını, 1 tatlı kaşığı önceden eritilmiş balı, 2 tatlı kaşğı ılık sütü ve 1 tatlı kaşığı yağlı kremayı karıştırarak göz kapaklarınız ve göz altınız dahil tüm göz çevrenize uygulayın. 10 – 15 dakika bekledikten sonra ılık süte batırılmış pamuk yardımıyla nazikçe silin.


Saat: 00:01

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.