Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Topuk çatlağı kürü (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/49887-topuk-catlagi-kuru.html)

KaRaqiZz 30.08.2013 12:05

Topuk çatlağı kürü
 
Topuk çatlağı kürü

Suna Dumankaya’dan topuk çatlağı kürü tarifini kullanarak topuklarda oluşan çatlakları tedavi edebilirsiniz. Topuklardaki deride oluşan topuk çatlağı kür tedavisi ile giderebilen bir rahatsızlıktır. Bu tür deri hastalıklarını tamamen iyileştirmek için kullanılan bitkisel tedavi kürleri sayesinde hastalıklar tamamen iyileşmektedir.


topuk çatlağı tedavi kürü bitkisel topuk çatlakları için kür

Suna Dumankaya, deri hastalıkları ve cilt konularında hazırladığı kürler ile ünlenmiş bir herbalisttir. Birçok hastaya şifa dağıtan Suna Dumankaya, şimdi de topuklarında çatlaklar oluşan kişileri tedavi etmek için topuk çatlağı kürü tarifini herkesle paylaştı. Topuk çatlağı kürünü düzenli olarak uygulamanız ve tarifte belirtilen hususlara aşırı dikkat etmeniz bu hastalıktan kurtulmanız için çok önemlidir.

Topuk çatlağı kürü

Malzemeler:

Bir çorba kaşığı gliserin

Bir çorba kaşığı deniz tuzu

10 adet aspirin

Vazelin krem

Hazırlanması ve Uygulanması:

Bir leğene sıcak su koyun, içine bir çorba kaşığı gliserin ve bir çorba kaşığı deniz tuzu karıştırın. Ayaklarınızı bu suda 20 dakika bekletin. Ardından sertleşen deriyi ponza yardımıyla temizleyin. Sonra ezilip toz haline getirilmiş 10 Aspirin’le vazelini karıştırıp ayaklarınıza sürün. Nemli gazlı bez ve üzerine de strech film sararak en az iki saat bekletin. Açınca biraz da ayaklarınıza masaj yapın. Bu kürü haftada iki kez uygulamanız iyi olur.


Saat: 02:12

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.