Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Kış mevsimine uygun oje renkleri! (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/68224-kis-mevsimine-uygun-oje-renkleri.html)

Jade 22.11.2013 17:18

Kış mevsimine uygun oje renkleri!
 
Kış mevsimine uygun oje renkleri!


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yaz aylarında oje seçmek her zaman daha kolaydır. Bronz teniniz açık renkleri, uçuk pembeleri, fuşya, gül kurusu gibi canlı renkleri daha iyi kaldırır. Kıyafetlerinizi de rahatla giyebildiğiniz için oje seçmesi çok daha basittir.

Fakat kış aylarına gelindiğinde havalarla beraber insanın neşesi kaçar ve kalın montların altında giysileriniz pek görünmediğinden oje seçmek de daha zor bir hal alır.

Kış aylarında ise yaz aylarının tam tersi daha koyu ve mat renkleri tercih etmeliyiz. Koyu bordolar, kırmızılar ve şarap rengi seçilebilir. Ancak ojeler kesinlikle mat olmalıdır. Sedefli ojeler ve parıltılı renkleri kış aylarında tercih etmemek gerekir. Yazın güneşinde çekici ve alımlı gösteren bu ojeler, kış aylarında güzel bir görüntü oluşturmayacaktır.

Her kıyafetinize uygun renk renk ojelerle bu kış çok güzel geçecek!


Elbette seçtiğiniz ojenin rengi kıyafetlerinizle de uygun olmalıdır. Siyah tercih ettiğinizde bordo ve kırmızıyı, daha renkli kıyafetlerle ise şarap rengi veya koyu mor gibi ojeleri cilt teninize uygun olacak şekilde kullanabilirsiniz.


Saat: 09:36

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.