Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Fransız Manikürü püf noktaları (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/68241-fransiz-manikuru-puf-noktalari.html)

Jade 22.11.2013 17:38

Fransız Manikürü püf noktaları
 
Fransız Manikürü püf noktaları


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

1. Oje sürmeden önce ellerini hazırlamak çok önemlidir. Öncellikle ellerinizi masaj yaparak ve peeling sürerek yumuşatın. Ardından bol su ile yıkayın ve kurulayın. Çatlamış ve kurumuş ellerin sebeplerinden biri iyi kurulamamaktır.

2. Tırnaklarınızı uygun uzunlukta kesin ve törpüleyin. Eğer kırılmaya meyilliyse ön kısmını düz ve yanları kıvrımlı kesin. Tırnak üzerinde kolayca kayan bir törpü seçin.

3. Ellerinizi badem yağıyla kaplayın ve ılık bir havluya sararak 15 dakika bekletin. Ardından kütikülleri ve gereksiz deri parçalarını temizleyin. Ellerinizi ılık suyla durulayın ve iyice kurulayın.

4. Tırnaklara ilk olarak açık beyaza yakın şeffaf bir ton sürün. Bir kaç dakikada kuruyan bu oje tırnaklarınızı güçlendirecektir.

5. Tırnağın kıvrımını izleyerek ucunu beyaza boyayın. Beyaz kısmın kalınlığı tamamen kendi zevkinize kalmıştır. Bazı manikür setlerinde bulunan bantları kullanabilirsiniz. Tamamen kuruması için bir süre bekleyin.

6. Deniz kabuğu pembesi veya çok açık beyaz renk ojesi en üst katmak olarak uygulayın. Tırnklarınız kuruduktan sonra daha fazla parlaması isterseniz parlatıcı da sürebilirsiniz.


Saat: 12:48

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.