Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Bıldırcın yumurtası ile cilt maskesi (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/79384-bildircin-yumurtasi-ile-cilt-maskesi.html)

Ela 22.12.2013 11:51

Bıldırcın yumurtası ile cilt maskesi
 
Bıldırcın yumurtası ile cilt maskesi ?



Yapılışı

1 adet oda sıcaklığındaki bıldırcın yumurtasının içine 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kayısı yağı ya da zeytinyağı veya istediğiniz farklı bir aromatik yağı ilave edebilirsiniz. Tüm malzemeyi çok iyi karıştırın. Temiz cilde makyaj pamuğu ile uygulayın. 20 dakika bekletip yıkayın.

Sivilce izleri için maske

Malzemeler

1 adet bıldırcın yumurtası 1 adet salatalık

Bıldırcın yumurtası tabağa kırılır, üzerine robottan geçirilen salatalık suyu ilave edilerek, çırpılır. Yüze sürülür. Yumurta sayesinde hızla kurur. 20 dakika sonra yıkanır. Hücre yenileyici olan bıldırcın yumurtası ciltteki renk bozukluklarının giderilmesinde de etkilidir.

Bıldırcın yumurtası saç maskesi uygulaması saçların gür ve parlak olmasını sağlar. Bu doğal bakım bakım önerisi, Suna Dumankayadan.

Bıldırcın Yumurtası Saç Maskesi İçin Gerekli Malzemeler ;

* 1/2 avakado,

* 2 adet bıldırcın yumurtası,

* 1 çorba kaşığı susm yağı,

Bıldırcın Yumurtası Saç Maskesi ;

Soyulmuş yarım avokadoyu iyice ezin. İçine 2 adet bıldırcın yumurtası, bir çorba kaşığı susamyağı koyup karıştırın ve saç diplerinize sürün. Streç filmle sarıp iki saat bekletin. Ardından saç tipinize uygun bir şampuanla yıkayın. Bu kürü haftada bir tekrarlayın.





Saat: 14:04

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.