Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Siyah Noktalar için Bitkisel Çözüm Formüller (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/81161-siyah-noktalar-icin-bitkisel-cozum-formuller.html)

Jade 27.12.2013 19:59

Siyah Noktalar için Bitkisel Çözüm Formüller
 
Siyah Noktalar için Bitkisel Çözüm Formüller

Siyah noktalardan nasıl kurtulurum? Siyah noktalar nasıl önlenebilir? Siyah noktalar nasıl kurutulur? Siyah noktalar için bitkisel tedaviler hangileridir? Siyah noktalara karşı doğal yöntemlerle tedavi var mıdır? Siyah noktalar için bitkisel formüller nelerdir? Siyah noktaları nasıl engelleyebilirim? Siyah noktaları önlemek için ne gibi yöntemler uygulamalıyım?

İşte Suna Dumankaya’nın Siyah Noktalar için Bitkisel Çözüm Formülleri

Siyah Noktalar için Yulaf Maskesi:

1 çorba kaşığı eşit miktarda yulaf unu,ıslatılmış kil,el kremi ve suyu karıştırıp ve cildinize sürdükten sonra,5 dakika kadar ovarak peeling yapmanız öneriliyor…Bu işlemi cildinizdeki ölü deriyi çıkarıp,porselen gibi bir cilde sahip olmanıza yardımcı olacağı belirtiliyor.

Cildin T Bölgesindeki Siyah Noktalar için Bitkisel Bakım Önerisi:

Bir çay kaşığı mısır ununu, eşit miktarda kil, krem ve su ile karıştırıp yüzünüze sürün ve 5 dakika beklettikten sonra ovarak çıkarmanız öneriliyor.

Burun Bölgesindeki Siyah Noktalar için Bitkisel Bakım Önerisi:

1 yemek kaşığı yoğurda rendelenmiş bir limon kabuğu ve bir kaşık mısır unu ekleyin. Bunu karıştırıp yüzünüze sürün ve 15 dakika bekletmeniz öneriliyor.

Kuru ve Nemli Ciltlerdeki Siyah Noktalar için Peeling Formülü:

1 çay kaşığı kil, eşit oranda mısır unu ve kremi karıştırıp su ile kıvama getirin. Haftada 1 gün yüzünüze sürün 5 dakika bekletin ve ovarak çıkarın. Doğal peeling ve siyah noktalara iyi gelir.


Saat: 17:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.