Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   5 Adımda Yumuşacık Bir Cilt (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/97605-5-adimda-yumusacik-bir-cilt.html)

Jade 16.03.2014 19:05

5 Adımda Yumuşacık Bir Cilt
 
5 Adımda Yumuşacık Bir Cilt


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

*İlk olarak cildinizi arındırmanız gerekmektedir. Arındırmak için ilk olarak cilt tipinize uygun köpük jel tercih etmeniz gerekmektedir. Köpük jel ile cildinizi temizledikten sonra meyveli kremleri cildinizde kullanmanız gerekmektedir.
*Kış aylarında cildiniz pul pul dökülüyor ise yapmanız gereken cildinizdeki ölü derinin kaybolmasını sağlamaktadır. Kullanılan yöntemler ile cildinizin pul pul dökülmesini sağlayarak altından yeni ve sağlıklı derinizi korumanız gerekmektedir.
*Ara maske, cildiniz için haftada 1 yâda 2 kere yaptığınız maske çeşidinizin bulunması gerekmektedir. Ara maske ile cildiniz ferahlar ve daha parlak canlı bir cilde kavuşmuş olursunuz. Sizlerinde cilt sorunları var ise cilt tipinize göre doğal cilt bakım maskeleri yapmanız gerekmektedir.
*Serum, cildinizi rahatlattıktan, dış etkenlerden arındırdıktan sonra temizlenen cildinizi korumak için cilt tipinize uygun serumlar kullanmanız gerekmektedir. Serumlar sayesinde cildiniz daha bakımlı ve parlak bir görünüm kazanmış olur.
*Gece, onarılan ve arındırılan cildinize gece kremi kullanarak cildinizin gece de bakımlı olmasını sağlayabilirsiniz. Cildinizin yumuşacık bir hale gelmesi için kış ve yaz aylarında dışarı çıkar iken sürekli nemlendirici kullanmanız gerekmektedir. Cildinizde kullandığınız nemlendirici cildinizi dış etmenlere karşı korumaktadır.


Saat: 18:19

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.