Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut Estetiği (https://www.forumaski.com/vucut-estetigi/)
-   -   Yağ Alma ve Yağ Enjeksiyonu (https://www.forumaski.com/vucut-estetigi/37521-yag-alma-ve-yag-enjeksiyonu.html)

Jaqen 17.06.2013 17:27

Yağ Alma ve Yağ Enjeksiyonu
 
Yapılan yağlar erirmi? : Op.Dr.Fatih Dağdelen Yağ enjeksiyonu yapılan hastalarda ki yağlar tekniğinize bağlı bölgesine bağlı olarak bi takım değişimler geçirir.ama genel anlamda yapılan yağların büyük oranda kaldığını belirtmekteyiz.

Yağ enjeksiyonunda en çok başarı aldığınız bölgeler hangisi?

Yağ enjeksiyonunda en çok başarı aldığımız bölgeler yüzde elmacık kemiği bölgesi yanak lar burundan ağız kenarına doğru giden oluklarda çok güzel sonuçlar almaktayız.aynı şelilde tam iki kaşının arasındakı çizgi bölgelerindende çok güzel sonuçlar almaktayız.

Vücutla iligili olarak göğüse yağ verilebilir.1 seans vaya 2 seans sonrasında oağanüstü sonuçlar alınıyor.aynı şekilde poposu kuçuk olan bayanlar için popoya yağ enjeksiyonu dedğimiz popoyu daha buyutmek daha güzel forma getirmek için bu lipocustıondan aldığımız yağları değerledirmek için vucudunun başka biryerine vermek mümkün ve bu bölgelerde gerçekten kalıcıdır.

Hiç göğüsü olmayan bir hastaya yağ enjeksiyonu uygulanarak memesi büyütulebilinir mı?

Hiç göğüsü olmayan bir hastaya yağ enjeksiyonu yapılarak göğüsü büyütülemez.gerçekçi olmak gerekirse.yağ enjeksiyonu hiçbirzaman silikon meme implantı meme protez ameliyatlarının yerini alacak alternatıf değildir.ancak küçük bir büyüklük arzu ediliyor ise yanı buna yarım bedenlık bir buyume isteniyorsa böyle bir durum için uygulanabilir ve güzel sonuç alınır.

Yağ enjeksiyonundaki şişlikler nezaman iner ağrılı bir işlemmidir?

Yağ enjeksiyonu tamamıyle kolay uygulanabilen ağrılı bir işlem değildir şişlikleride 2-3 ay içerisinde azalıcaktır.ve 1-2 aydan sonra artık kalan yağlar artık kalıcı olan yağlardır ve arık değişmeyecektir.


Saat: 08:06

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.