Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut Estetiği (https://www.forumaski.com/vucut-estetigi/)
-   -   Yağ Çekme - lıposuctıon Nedir ? Nasıl Yapılır ? Geniş Anlatım (https://www.forumaski.com/vucut-estetigi/37578-yag-cekme-liposuction-nedir-nasil-yapilir-genis-anlatim.html)

Jaqen 17.06.2013 18:03

Yağ Çekme - lıposuctıon Nedir ? Nasıl Yapılır ? Geniş Anlatım
 



YAĞ ÇEKME - LIPOSUCTION

Liposuction derialtında toplanan yağ birikimlerinin vakum ve ince kanüller kullanılarak alınması yöntemidir. Liposuction için ideal hasta yeterince diyet ve egzersize rağmen belli bölgelerdeki yağ dokularını eritemeyen hastalardır. Liposuction yöntemi uygulandıktan sonra vücut bu bölgeleri tekrar eski haline getirecek şekilde yağ hücreleri oluşturamaz yani sonuç kalıcıdır.

Düzenli ve dengeli bir yaşam ile beslenme tarzı ideal vücut ölçülerine sahip olmak için yapılacak en etkili yöntem. Ancak ne kadar dikkat edilirse edilsinbir çok bayan ya basen ya karın ya da bel bölgesindeki yağ birikiminden şikayetçidir. Kişiler ne kadar kilo verirlerse versinler bu bölgeler inatla erimez. Bu gibi durumlarda liposuction etkili bir yöntemdir.

Liposuction vücut hatlarını düzeltmek güzelleştirmek vücudu şekillendirmek içim uygulanan bir yöntemdir. Bu bölgelerdeki fazla yağların alınmasıyla kişi daha estetik daha ince ve daha zayıf gözükür. Ancak liposuction bir zayıflama ameliyatı değildir. Liposuction yöntemi ile vücudun her yerinden yağ alınabilir. En sık uygulanan bölgeler karın bel kalça basenler gıdı sırt bacak üst kol uyluk ve diz içleridir.

Liposuction işlemi lokal sedasyon anestezisi ya da genel anestezi altında yapılabilir. Yağ alınacak bölgenin özel solüsyonlarla uyuşturulması tekniği (Tümescent teknik) tüm dünyada modern ve en güvenli liposuction yöntemidir. Liposuction sadece ince kanüllerin gireceği kadar 2-3 mm uzunluğunda küçük kesiler yolu ile yapılır. Kesiler çok küçük olduğu ve katlantı bölgelerinde gizlendiği için ameliyat sonrası dönemde herhangi bir kesi izi göze çarpmamaktadır. Liposuction işleminden birkaç saat sonra hasta evine gönderilmekte ve bir iki gün içinde işine ve günlük aktivitelerine geri dönebilmektedir.

Ameliyat sonrası ağrı basit ağrı kesicilerle kolaylıkla kontrol edilebilir. Ameliyattan sonra ödem ve hafif morarma olağandır. Ameliyattan sonra hastaların liposuction uygulanan bölgeye bir ay süreyle korse giymeleri önerilir.

Liposuction yöntemi ile daha düzgün daha şekilli estetik olarak daha güzel görünümlü vücut hatlarına sahip olmak mümkün.

Zeyy 17.06.2013 18:04

Cevap: Yağ Çekme - lıposuctıon Nedir ? Nasıl Yapılır ? Geniş Anlatım
 
ayyy artik boyle seyleri okumaya basladim :( kilolu olmak cok kotu yaa :((


Saat: 23:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.