Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Windows İşletim Sistemi (https://www.forumaski.com/windows-isletim-sistemi/)
-   -   Windows 10'da Android'de Olduğu Gibi Desenli Kullanıcı Giriş Özelliği Yer Alıyor (https://www.forumaski.com/windows-isletim-sistemi/166254-windows-10da-androidde-oldugu-gibi-desenli-kullanici-giris-ozelligi-yer-aliyor.html)

Toprak 08.09.2015 14:34

Windows 10'da Android'de Olduğu Gibi Desenli Kullanıcı Giriş Özelliği Yer Alıyor
 
Windows 10'da Android'de Olduğu Gibi Desenli Kullanıcı Giriş Özelliği Yer Alıyor

Bilgisayarınızda farklı kullanıcılar ile oturum açmak için kullanabileceğiniz açma seçenekleri kısmında artık akıllı telefonunu da kullandığınız gibi farklı kilit yapıları oluşturabiliyorsunuz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Wndows 10 ile bilgisayarlara geldiğinden beri hemen hemen ger gün yeni bir özelliği ortaya çıkıyor. Bu seferki özelliğe bakacak olursak Windows’unuzu kişiselleştirmeye ek olarak sizlere özel bir şekilde daha da güvenli ve pratik hale getirmenize yardımcı oluyor.

Telefonunuz da kullandığınız kili ekranı seçeneklerinde olduğu gibi belli bir kombinasyon ile de ekranlarını açmanız yardımcı olan Windows’un yeni güvenlik seçenekleri ile kilit ekranlarını çok daha eğlenceli hale gelebilir.

Kilit ekranı seçeneklerinizi değiştirmek için ilk olarak Ayarlar menüsünden “Oturum Açma Seçenekleri” kısmına giderek hangi şekli kullanacağınıza karar verin. Bu seçeneklerinden de parola kullanmayı seçerdiniz daha önceki versiyonlar da olduğu gibi bir takım harf ve sayı dizisi ile sisteme giriş yaparsınız. PIN Kodu ise telefonlarda olduğu gibi dört ibareden oluşarak giriş yapmanıza yardımcı oluyor.

Windows 10’un değişiklik olarak karşımıza getirmiş odluğu resimli parolalar seçeneğinde ise ekran kili için hangi resim kullanacağına karar vererek “Resimli Parola” seçeneğine giderek devamın da ise “Ekle” butonuna basın ve seçtiğiniz resmi tanımlayın.

Fotoğrafı seçtikten sonra tek yapmanız gerekenler hararetlerini belirleyerek beraberinde fotoğrafın bir yerine dokunduğunuz da sistem açılacaktır.


Saat: 17:15

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.