Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   Dawn of Justice’de “Anti-Superman” Teması Hakim Olacak (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/125108-dawn-justice-de-anti-superman-temasi-hakim-olacak.html)

DeLi.Cocuk 09.08.2014 07:48

Dawn of Justice’de “Anti-Superman” Teması Hakim Olacak
 
Dawn of Justice’de “Anti-Superman” Teması Hakim Olacak

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

DC Comics’in üzerinde harıl harıl çalıştığı yeni projesi “Batman v Superman: Dawn of Justice” ile ilgili Comic Con’dan beri birçok yeni gelişmeler yaşandı. Setten yeni görüntüler geldi. Bruce Wayne’i canlandıran Ben Affleck‘in de aralarında yer aldığı görüntülerde kısaca setin nasıl hazırlandığını gördük. Henüz ne Henry Cavill ne de Gal Gadot kameralara yakalanmadı. Fakat en kısa zamanda da oyuncuların canlandırdıkları kahramanların kostümlerini giymesi bekleniyor. Şimdiye kadar filmin oyuncu kadrosu açıklansa da, Dawn of Justice’in konusu hakkında pek bir detaya sahip değildik. Kamera arkası görüntülerinden sonra çıkan söylentilere göre, yeni film çok değişik bir konuyu gündeme getirecek.
Zack Snyder’ın yönetmenliğini üstleneceği Batman v Superman: Dawn of Justice’in artık “Justice League” filmine bir hazırlık olduğunu kimse inkar edemez. Onca kahramanın Superman’in ikinci filmini işgal edişinin tek bir sebebi olabilir o da yeni bir film projesi. Şuan Dawn of Justice’te Batman ve Superman haricinde karşımıza Wonder Woman ve Aquaman gibi kahramanların çıkacağını biliyoruz. Justice League’in bütün üyelerini Dawn of Justice’de görür müyüz belli olmaz ancak birkaç farklı karakterin de filme katılacağı söyleniyor.
Çoğu sitede Batman ile Superman’in karşı karşıya geleceği Dawn of Justice projesini ayrı bir film olarak değerlendirenler var. Ancak neticede bu filmin geçen yıl çıkan “Man of Steel”in devamı olacağını da unutmamak gerek zira senarist David S. Goyer’ın yaptığı açıklamalara göre her şey baştan beri planlandı. Man of Steel’ın sonundaki Superman ile Zod’un kavgası sonucunda Metropolis’in yerle bir olmasını boşu boşuna yapmadıklarını söyleyen Goyer, Dawn of Justice’de olayların bunun ardında gelişeceğini belirtti.
Batman v Superman set görüntülerinde de Metropolis’in yıkımı ön plana çıkmakta. Görüntülerde Man of Steel’in setinden farklı malzemeler kullanılsa da, sızan iki videoya bakacak olursak Metropolis’in iyileşmesine Bruce Wayne de el atacak gibi görünüyor. Ben Affleck’in canlandırdığı Bruce Wayne’in önceki filmlerdekinden daha olgun olduğu da gözlerden kaçmıyor.
Corktown, Detroit’te çekimlerin devam ettiği ve videolarının internete sızdığı Dawn of Justice için söylenenlere göre Wayne’in genç bir kadını kurtarırken ki sahnede Ben Affleck’in dublörü kullanıldı. “Batman on Film” sitesinin yayımladığı haberde filmin o sahnesinde Metropolis’e bir çeşit saldırı düzenlendiğinden ve Bruce Wayne’in de şirket binasında olduğundan bahsediliyor.
İşte ortaya çıkan yeni kamera arkası;





Film hakkında sızan set görüntülerinin ardından şimdikilerden oldukça farklı bir spekülasyon ortaya çıktı. Haber kaynakları Dawn of Justice’in “Anti-Superman” temasını ele alacağını söylüyor. Çoğu sitede bahsedildiği gibi, Dawn of Justice Superman için sokaklarda protesto edildiği zamanlarda geçecek. Halkın bir kısmının Superman fanatiği olmaya devam edeceği söylense de, artık Metropolis’de eski huzur kalmayacak.
Fanların çektikleri yeni set görüntülerinde yıkık Superman heykeli de dikkat çekiyor;


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Zack Snyder’ın Dawn of Justice’i Dark Knight tarzında yapacağı kesinleşmedi ancak Henry Cavill’ın Kal-El karakterinin nasıl değişim geçirdiğini izleyeceğimiz halen söylentiler arasında. Metropolis saldırısıyla ilgili henüz hiçbir şey onaylanmasa da çıkan dedikodular saldırının Jesse Eisenberg‘ün canlandıracağı Lex Luthor’ın düzenlediği yönünde. Superman’e karşı olan ayaklanmayı da başlatanın Lex Luthor olduğu söyleniyor.
Batman on Film sitesindeki haberlerde ayrıca Aquaman karakterinin filmde yer alacağına kesin gözüyle bakıldığından bahsediliyor. Hatta yapımcılar Aquaman için bir “su seti” de hazırlamış bulunmakta. İddialara göre, Dawn of Justice’in Aquaman’i beklenenden daha ufak olacak. Superman’e karşı olarak yer alacak olan Aquaman, Kal-El’e zıt gidecek. Filmde Aquaman’i Jason Momoa‘nın oynayacağı kesinleşmedi fakat Gal Gadot‘la olan fotoğraflarından sonra hiç de inanılmayacak bir şey değil. Aquaman’in filmde Batman, Superman ve Wonder Woman karakterleri gibi ön plana çıkıp çıkmayacağı gizemini koruyor.
Batman v Superman hakkında yeni çıkan haberler şimdilik bu kadar. DC Comics’in ünlü kahramanlarının bir araya geleceği “Justice League” projesiyle ilgili bilinen tek şey ise Snyder’ın yönetmenliğini, Chris Terrio’nun da senaristliğini üstleneceği. Filmle ilgili yeni bilgiler gelir gelmez aktarmaya devam edeceğiz..
“Batman v Superman: Dawn of Justice” 6 Mayıs, 2016′ta vizyona girecek. Henry Cavill, Ben Affleck, Amy Adams, Diane Lane, Laurence Fishburne, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons ve daha birçok oyuncu filmde yer alacak. Yönetmenliğini Zack Snyder üstlenecek.


Saat: 18:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.