Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   Amazon’dan Yeni Dizi Siparişleri! (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/129792-amazon-dan-yeni-dizi-siparisleri.html)

LifeisBeauty 05.09.2014 09:47

Amazon’dan Yeni Dizi Siparişleri!
 
Amazon’dan Yeni Dizi Siparişleri!


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Netflix‘in ardından ABD‘de online dizi/film izleme platformu olan Amazon‘da kendi orjinal dizilerini yapacağını duyurmuştu. Ancak Amazon diğer kanallar ve platformlardan farklı olarak dizilerin ilk önce pilot bölümlerini web sitesi üzerinden yayınlıyor, oylama ve yorumlara göre dizilerinin devamı için kalan bölümlerin siparişini veriyor. Daha önce 6 tane pilot bölüm siparişi vermiş ve kullanıcı oylama ve puanları ile 4 tanesine 9 bölümlük onaylar verdi. Onay verdiği 4 dizi ise 2015′in ilk aylarında başlayacak. Amazonun 9 bölüm onay verdiği diziler ise şöyle; The After, Bosch, Mozart In The Jungle ve Transperent.

Amazon bu dizilerin yanı sıra 5 yeni pilot bölüm siparişi daha verdi. Platformun dizilerini Amazon’un kendi web sitesi üzerinden sizde izleyebilirsiniz.

Really; Komedi tarzında olacak bu dizi Chicago‘da bir banliyö mahallesinde bir arkadaş grubunun hikayesi anlatılıyor. Serinin başrollerinde ise Sarah Chalke, Selma Blair, Travis Schuldt ve Hayes MacArthur gibi isimler rol alıyor.

Hand Of God; Kanuni yetkisi olmadan kendi düzenini oluşturmaya ve uygulamaya çalışan Pernell Harris isimli bir yargıcın hikayesi anlatılıyor. Dizinin başrollerinde Sons Of Anarchy‘den tanıdığımız Ron Perlman, Dana Delany ve Garret Dillhaut gibi isimler yer alıyor.

The Cosmopolitans; Paris’te yaşayan bir grup Amerikan göçmeni kişilerin kendi akranları ile iletişim kurmaları ve kültürlerine uyum sağlamasını konu alıyor. Dizinin başrollerinde Adam Brody ve Chloe Sevigny gibi isimler yer alıyor.

Hysteria; Tuhaf ve bulaştığı kişiyi psikopata dönüştüren bir hastalığın teknoloji sayesinde hızla bulaşmasını konu alıyor. Hastalığı incelemeye gelen nöroloji uzmanı Logan Harlen‘in hastalığın kendi geçmişiyle bağlantısı olduğunu anlamasını ve tedavisini takıntı haline getirmesini konu alıyor. Serinin başrollerinde Mena Suvari, James McDaniel ve Josh Stewart gibi isimler rol alıyor.

Red Oaks; Komedi türünde olan bu dizi 1985‘li yıllarda New Jersey‘de ülkenin önde gelen tenis kulübünde asistanlık yapan bir gencin hikayesi anlatılıyor. Dizinin başrollerinde Craig Roberts, Paul Reiser, Jennifer Grey ve Richard Kind gibi isimler bulunuyor.


Saat: 20:04

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.