Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   Dallas 3 Sezonun Ardından İptal Edildi (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/133951-dallas-3-sezonun-ardindan-iptal-edildi.html)

LifeisBeauty 08.10.2014 12:56

Dallas 3 Sezonun Ardından İptal Edildi
 
Dallas 3 Sezonun Ardından İptal Edildi


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

1980’li yılların yalanları, ihanetleri, entrikaları, aşkları ve kavgalarıyla ünlü fenomen dizisi Dallas 2012 yılında TNT tarafından diriltmiş; Larry Hagman (J. R. Ewing), Patrick Duffy (Bobby Ewing) ve Linda Gray (Sue Ellen) gibi eski kadrodan çeşitli oyuncuların yanı sıra, taze yüzlerin de yer aldığı yeni bir diziye imza atılmıştı. “Endgame” ile “Brave New World” bölümleriyle 22 Eylül’de 3. sezonunu noktalayan pembe dizinin, 4. sezonu olmayacağı kanal tarafından resmen duyuruldu.

Yayınladıkları bir metinle kararı açıklayan TNT yönetimi, projeyle gurur duyduklarını özellikle belirtti. Açıklamada dizinin sadık izleyici kitlesinin yanı sıra; tüm oyuncu kadrosuna, yapımcılar Cynthia Cidre ile Mike Robin’e ve misafirperver Dallas halkına teşekkür edildi.

Dizinin kadrosunda ayrıca Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Julie Gonzalo ve Brenda Strong gibi isimler yer alıyordu.


Saat: 20:22

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.