Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   The Flash Hızlı Bir Başlangıç Yaptı! (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/134096-flash-hizli-bir-baslangic-yapti.html)

LifeisBeauty 09.10.2014 16:26

The Flash Hızlı Bir Başlangıç Yaptı!
 
The Flash Hızlı Bir Başlangıç Yaptı!


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

The CW kanalının yeni sezon bombalarından The Flash, ekran macerasına hızlı başladı! Dizinin pilot bölümü “City of Heroes” haftalar öncesinden internete sızdırılmış, korsan mecralar yoluyla seyirciyle buluşmuştu. Buna rağmen The Flash, CW kanalının son 5 yıl içindeki en güçlü dizi açılışını yaptı ve spin-off’u olduğu Arrow'un rakamlarını geride bıraktı. 4.5 milyon kişiyi ekranları başına çeken bölüm, The CW tarihindeki en yüksek izlenme oranıyla açılan üçüncü dizi oldu. Kanalın bir başka dizisi Supernatural da 10. sezonuna "Black" bölümüyle başlangıç yaptı ve 2.8 milyon seyirci topladı.

DC Comics evreninin bilinen kahramanlarından, süper hıza sahip Flash’ı ekranlara getirecen dizi; Grant Gustin, Candice Patton, Rick Cosnett, Danielle Panabaker, Tom Cavanagh ve Jesse L. Martin gibi isimleri kadrosunda barındırıyor. Dizinin yeni bölümü “Fastest Man Alive”ın 14 Ekim Salı akşamı ekranlara geleceğini ekleyelim.

psykhe 10.10.2014 19:34

Cevap: The Flash Hızlı Bir Başlangıç Yaptı!
 
İlk bölümü çok beğendim. Baş rolde oynayan Gran Gustin'i Glee dizisinde izlemiştim.Orada gayet sevimsiz bir karakteri canlandırıyordu ama harika şarkı söylüyor ve dansediyor.Kıvrak dans tarzı sanırım Flash'ın fiziksel performansı için güven verici görüldü.Nitekim ilk bölümde karakterini hem fiziksel hem de duygusal olarak hakkıyla canlandırdı.Ayrıca Arrow'u oynayan oyuncu gibi kaslı Amerikalı klişe yakışıklı tipinin dışında,hafiften nerd havası beni daha çok etkiledi!Bize de izlemek düşer artık!

Wallace 10.10.2014 19:39

Cevap: The Flash Hızlı Bir Başlangıç Yaptı!
 
ilk bölüm için fena değildi zaten the arrow dizisindede flash için kücük bir sahne hazırlanmıştı beklentileri karşılar umarım.


Saat: 09:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.