Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   CBS’ten Bir İptal İki Devam Kararı! (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/134404-cbs-ten-bir-iptal-iki-devam-karari.html)

LifeisBeauty 11.10.2014 19:48

CBS’ten Bir İptal İki Devam Kararı!
 
CBS’ten Bir İptal İki Devam Kararı!


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İzlenme oranları yetersiz bulunan diziler tarihin tozlu sayfalarına karışmaya devam ediyor; CBS kanalı da yaz dizilerinden bir tanesine iptal, diğer ikisine devam kararı verdi! Cam Gigandet, Anna Wood, Shawn Hatosy ve Georgina Haig gibi isimlerin başrolde yer aldığı Reckless dizisi için iptal kararı verildi. Dizinin prömiyer bölümü 4 milyon, sezon finali “Civil Wars” ise 2.8 milyon izleyiciyi çekmişti.

Hayranlarının yüzünü güldüren iki yapım ise Under the Dome ve Extant oldu. Stephen King’in kitabından ilham alan Under the Dome yazın en çok izlenen dizilerinden biriydi. İkinci sezon prömiyeri "Heads Will Roll" 9.4 milyon, sezon finali "Go Now" ise 7.5 milyon seyirci toplamıştı. Halle Berry’nin başrolde yer aldığı, Steven Spielberg imzalı Extant ise prömiyer bölümü “Re-Entry” ile 9.6 milyon, sezon finali “Ascension” ile 5.4 milyon kişiyi ekran başına çekmişti.

Kanalın bir başka yaz dizisi Unforgettable için ise, şimdilik bir açıklama yok.


Saat: 13:07

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.