Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   True Detective Yeni Sezona 4 Oyuncu Daha! (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/136850-true-detective-yeni-sezona-4-oyuncu-daha.html)

LifeisBeauty 01.11.2014 12:37

True Detective Yeni Sezona 4 Oyuncu Daha!
 
True Detective Yeni Sezona 4 Oyuncu Daha!


Kelly Reilly, Michael Irby, Abigail Spencer ve Leven Rambin

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İlk sezonuyla oldukça ilgi gören HBO dizisi True Detective, yeni sezondan oyuncu haberleriyle gündeme gelmeye devam ediyor! Colin Farell, Vince Vaughn, Rachel McAdams ve Taylor Kitsch’in merakla beklenen sezonda başrollerde yer alacağı daha önce açıklanmıştı. Kadroya 4 oyuncunun daha dahil olduğu, Deadline sitesi tarafından duyuruldu.

Uçuş (Flight), Aşk ve Gurur (Pride and Prejudice) ve Black Box gibi yapımlarda yer almış; Sherlock Holmes filmlerinden de hatırlanabilecek Kelly Reilly, yeni sezonun ana kadrosunda Morgan karakteriyle yer alacak. Michael Irby, Abigail Spencer ve Leven Rambin de sezonda düzenli olarak karşımıza çıkacak. Almost Human ve 24 dizilerinde oynamış Irby; Rachel McAdams’ın karakteri ile partner olan, polis memuru Elvis’i canlandıracak. Suits ve Mad Men gibi dizilerde karşımıza çıkan Spencer, cinsel saldırıdan kurtulan Alicia adlı bir kurbanı oynayacak. Açlık Oyunları (Hunger Games) ve Terminator: The Sarah Connor Chronicles gibi yapımlardan hatırlanabilecek Rambin ise, oldukça güzel olan fakat uyuşturucu geçmişine sahip Sophia’ya hayat verecek.

Çekimlerine gelecek ay başlanacak True Detective 2. sezon, Haziran 2015’te ekranlara gelecek.


Saat: 20:29

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.