Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   Luke Skywalker The Flash’a Geliyor! (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/141497-luke-skywalker-flash-geliyor.html)

LifeisBeauty 09.12.2014 14:45

Luke Skywalker The Flash’a Geliyor!
 
Luke Skywalker, The Flash’a Geliyor!


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Star Wars serisinin Luke Skywalker’u olarak tanıdığımız Mark Hamill, 90’lı yıllarda ekrana gelen The Flash dizisinde James Jesse, nam-ı diğer The Trickster karakterine hayat vermişti. Anarşist ve terörist olarak tanımlanan bu kötü adam, kahramanımıza çeşitli işkenceler yapmıştı. O yapımda Flash’ı canlandıran John Wesley Shipp’i kadrosunda bulunduran CW dizisi The Flash, Hamill’i de konuk oyuncu olarak göreceğimizi duyurdu. Sezonun 17. bölümünde yer alacak aktör, bir kez daha aynı karakterle karşımıza çıkacak.

Hamill’in canlandırdığı James Jesse, Iron Heights’da ömür boyu hapise mahkum edilmiş olarak karşımıza çıkacak. Yeni model The Trickster olmak isteyen bir şahıs şehri karıştırınca, Barry (Grant Gustin) ve Dedektif West (Jesse L. Martin) ona danışacak. The Flash’ın yapımcılarından Andrew Kreisberg, dizi henüz yapım aşamasındayken Hamill’i düşündüklerini ve teklifi kabul etmesiyle hayallerinin gerçekleştiğini söyledi.

Aktörün yer alacağı The Flash bölümü, 2015’de ekranlara gelecek.


Saat: 15:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.