Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   Westworld Dizisinden İlk Kare Paylaşıldı (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/142506-westworld-dizisinden-ilk-kare-paylasildi.html)

LifeisBeauty 23.12.2014 10:23

Westworld Dizisinden İlk Kare Paylaşıldı
 
Westworld Dizisinden İlk Kare Paylaşıldı


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Michael Crichton’ın 1973’de vizyona giren bilimkurgu/western türündeki filmi Westworld, televizyon ekranlarına uyarlanıyor! J.J. Abrams’ın (Lost, Star Trek, Cloverfield) yapımcı kadrosunda bulunduğu, Jonathan Nolan’ın (Person of Interest, The Dark Knight, Interstellar) hem yönetmen hem de senarist koltuğuna oturacağı HBO dizisinden ilk kare paylaşıldı. Uzun süredir proje aşamasında olan Westworld’ün başrollerinde; Anthony Hopkins, Ed Harris, James Marsden, Evan Rachel Wood ve Jeffrey Wright gibi ünlü isimler yer alacak.

Karanlık bir gelecekte geçecek dizi, zengin kesime hitap eden bir eğlence parkını mekan edinecek. Yapay zekaların kullanıldığı, gelen ziyaretçilerin katılabildiği oyunlarla dolu bu parkta; vahşi batı macerası sunan kısımda bir sorun ortaya çıkacak. Eğlenmeyi uman müşteriler, peşlerindeki silahlı nişancıdan kurtulmaya çalışacaklar.

Çekimlerine geçtiğimiz aylarda başlanan Westworld, 2015 içinde, HBO’da ekranlara gelecek.


Saat: 21:42

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.