Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yabancı Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/)
-   -   Walking Dead'in 8. Sezon Fragmanı Yayınlandı (https://www.forumaski.com/yabanci-diziler-tanitimlari/195200-walking-deadin-8-sezon-fragmani-yayinlandi.html)

YeşiL6 22.07.2017 10:34

Walking Dead'in 8. Sezon Fragmanı Yayınlandı
 
Walking Dead'in 8. Sezon Fragmanı Yayınlandı

the walking dead 8.sezon fragmanı, twd 8.sezon fragman, the walking dead 8.sezon 1.bölüm fragman, walking dead 8 sezonda neler olacak, the walking dead 8.sezon ne zaman

Bazı bölümleri saymaz isek oldukça sönük geçen 7. sezondan sonra Walking Dead'in çekimleri başlamış ama dizi talihsiz bir olay ile geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. çekilen bir sahnede 6 merte yükseklikten düşen John Bernecker isimli dublör, yaşanan kaza sonrasında hastaneye kaldırılmış ama tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Çekimlere ara veren Walking Dead ekibi, Comic Con fuarında kendini gösterdi.

Fuarda yeni sezon başlangıç tarihi ile birlikte 8. sezonun ilk fragmanı da yayınlandı. 22 Ekim'de başlayacak olan dizinin fragmanına baktığımızda ise geçtiğimiz sezon kaldığı yerden direk olarak devam ettiğini görüyoruz. İlk başta sakin bir şekilde başlayan fragman daha sonra ise yerini bol aksiyon ve enteresan sahnelere bırakıyor.

Rick ve ekibi dışında Kingdom üyelerinin de bol bol gözüktüğü ve Negan'a karşı mücadele verdikleri bu tanıtım videosunda ayrıca oldukça ilginç bir sahne de bulunuyor. Fragmanın sonunda Rick'i hastanede sakalları uzamış ama bir o kadar da temiz bir şekilde görüyoruz. Dizinin Comic Con videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.




Saat: 08:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.