Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   2015 Yay Burcu Aşk Hayatı (https://www.forumaski.com/yay/141112-2015-yay-burcu-ask-hayati.html)

Jade 04.12.2014 13:29

2015 Yay Burcu Aşk Hayatı
 
2015 Yay Burcu Aşk Hayatı


:yay:

Yılın ilk yarısı evlilik planları yâda ortaklaşa girilen bir iş için en olumlu sonuç ve gelişmelerin yaşanabileceği dönemdesiniz.
İlişkisinde sorun yaşayanlar ise ya birlikte olduğunuz kişiyi olduğu haliyle kabul edin veyahut size uymayan ve mutsuz eden bir ilişkiden kaçının. Sorunlu bir birlikteliği ciddiyete dökmek ileride daha büyük sorunlara yol açacaktır. Eğer amacınız huzurlu bir yaşam sürmekse, kavga ve çatışmalardan uzak kalmaksa, o zaman önce evliliğinizi, evli değilseniz bundan sonra kuracağınız ilişkileri iyice gözden geçiriniz.
Yeni başlayan birlikteliği olan yaylar evlilik konusunda aceleci davranmamanızı tavsiye ederiz, bu olay evlilik fikrinin iyi bir karar olmadığını anlayıp yarı yoldan geri dönmenizden iyidir. İlişkilerinizde lütfen karşınızdaki kişiyi iyi tanıyınız.
Kalbi boş olan yay burçları yılın ilk yarısında yeni aşklara yelken açacaklar eğer ilişkinizde aceleci davranmaz karşınızdaki kişiyi iyi tanırsanız ileride ciddiyete dönüşecek sağlam temellere dayalı bir birliktelik yaşanabilir.


Saat: 16:04

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.