Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   17 Şubat 2015 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yay/147182-17-subat-2015-sali-yay-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 17.02.2015 13:18

17 Şubat 2015 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
 
17 Şubat 2015 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Yaylar, Kova burcunda gün boyu ilerleyecek Ay, saat 07:00 de Merkür ile kavuşum yapacak. Rutin işlerden uzak durmaya çalışabilir, özgür bir şekilde hareket etmekten hoşlanabilirsiniz. Düşünceleriniz, fikirleriniz ve yaşam felsefeniz diğer insanlardan çok farklı olabilir. Bulunduğunuz alana renklilik ve sosyallik getirebilir, çevrenizde olan biten karşısında duyarsız kalamayabilirsiniz. Zihinsel aktiviteler oldukça ön plandadır. Hatta bu öylesine yoğundur ki, kimi zaman bu hızlılık size gerilim duygusu yaşatabilir. Özgürlük, kardeşlik ve eşitlik duygusu gün boyu üzerinizde hakimdir. Her türlü görüşe açıksınızdır. Bunun nedeni bilginizi genişletmek ve dünyayı farklı gözlerle algılamak içindir. Yaşamın anlamı üzerinde düşünmek, hayatın zorlayıcı yanlarıyla mücadele etmek arzunuz ön planda olabilir. Merak duygunuzu, bizzat dokunarak, inceleyerek, gidip yerinde görerek dindirmeye çalışabilirsiniz. Yani sadece kitapsal bilgilerle yetinmek bugün size göre değildir.

Saat 09:17 Ay-Satürn görünümü, yakın çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi dostane şekilde yürütmeye çalışacaksınız. Ancak bu yine de mesafe bırakmayacaksınız anlamına gelmiyor. Gerektiğinde bireyliğinizi korursunuz.

Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

Kaynak: Mynet


Saat: 08:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.