Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   21 Nisan 2015 Salı Yay Burcu (https://www.forumaski.com/yay/151493-21-nisan-2015-sali-yay-burcu.html)

Şekerpare 21.04.2015 09:17

21 Nisan 2015 Salı Yay Burcu
 
21 Nisan 2015 Salı Yay Burcu


:yay:



Bugün önceden planlanmış bir davete gidebilirsiniz. Eski dostlarınızla karşılaşmak duygularınızın derinleşmesine neden olabilir. Endişelerinizi ve karamsar duygularınızı sevdiğinize ve dostlarınıza yansıtmaktan kaçının. Sevdiğinizin davranışlarını izleyebilir ve meydana gelen değişikliğin nedenlerini çözmeye çalışabilirsiniz. Beklemediğiniz davranışlar ve olaylar karşısında duygularınız karışabilir fakat mantığınız ile hareket ederseniz, sorunları çözebilirsiniz. Bu arada sevdiğinizin sizi anlamadığını düşüneceksiniz ancak o da ihmal edildiğini düşünebilir. Arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir kısmını sevdiğinize ayırın ve duygularınızı anlatmayı deneyin.

Yay Burcu Genel Durum
Ev yaşamıyla ilgili süreçlerin gözünüzdeki önemlerini artıracağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Mevcut sorunlara odaklanabilir, arabuluculuk etmeye yönelebilirsiniz.

Yay Burcu Kariyer Durumu
Ev yaşamıyla ilgili süreçlerin gözünüzdeki önemlerini artıracağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Mevcut sorunlara odaklanabilir, arabuluculuk etmeye yönelebilirsiniz.
Yay Burcu Hurriyet Yorumu

İş hayatınızı, maddi durumunuzu veya ortaya koymak istediğiniz planları ilgilendiren konularda harekete geçmeniz durumunda karşılığını görebileceğiniz günlerdesiniz. Günlük burç Ancak, bu esnada sizin çalışıp değerlerinin fayda sağlayacağı işlerden uzak durmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde bazı işlerimiz yavaş ilerleyebilir veya zorlayıcı ve engelleyici etkiler ön plana çıkabilir. 11.00 dan sonra bu etkiler hissedilmeyecek. Koşuşturmacalar ve görüşmeler gündemde. Altından kalkabileceğimizden fazlasına söz verebilir ve bu sözleri yerine getirebilmek için mekik dokuyabiliriz. 15.00 sonrası ise, ufak çaplı da olsa yanlış anlaşılmalar, kanma veya kandırılma türünde gelişmeler ya da belirsizlikler ve dalgınlıklar söz konusu olabilir. Geceye doğru sevgi paylaşımları, şefkat, maneviyat duyguları ve sevgi ifadeleri artıyor. Sevgi ve inançla dolmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Yay Burcu Milliyet Yorumu

Falınız:Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Denge arayışı içinde olabilirsiniz. Yenilik arayacağınız zamanlar olabilir. Zevklere düşkünlük söz konusu. Sabah saatlerinde engellerle karşılaştığınızı düşünebilirsiniz. İlerleyen saatlerde yoğun bir tempo içine gireceksiniz. Eğitimle ilgili konulara zaman ayırmak durumunda kalabilirsiniz.
Yay Burcu Sabah Yorumu

Maddesel konularda kendinize yeni bir strateji içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda mantıklı bir şekilde davranıyorsunuz. Yoğun isteklerinizi ön plana çıkarmak istiyor ve gücünüzü farklı işlerde denemek istiyorsunuz. Bugün, isteklerinizde belli bir atış söz konusu olacak ve olayları mantıklı bir şekilde değerlendireceksiniz.
Yay Burcu Vatan Yorumu

Normalde eşinizin hep yanınızda yer aldığı bir konuda bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Haklı olmanız bir şeyi değiştirmiyor. Yapmanız beklenen görevler yerine gelmedi ise bugün yeteri kadar anlayışı da bulamayacaksınız.
Yay Burcu Posta Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.


Saat: 21:31

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.