Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Yay Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/yay/152214-yay-burcunda-bugun-3-mayis-2015-pazar.html)

DeRDeST 03.05.2015 10:13

Yay Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar
 
Yay Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar

:yay:

Sevgili Yaylar Pazar gününe, saat 04:47 itibariyle etkili olacak, Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyoruz. Bu enerji iç dünyamızda gizli olan tüm arzuları, tutkuları, kıskançlık veya öfkeyi alevlendirir. İsteriz ki, güçlü olalım, sevilelim ve sevdiğimiz hiçbir şey bizden uzak durmasın. Ancak bu ihtiraslı duygularımızın kontrolünü yapmakta yarar var. Yoksa bizi bir hayli yorabilir.

Saat 11:35 Merkür-Satürn karşıtlığı, ilişki meselelerinde, iş ortaklığı gibi konularda yaşanan bazı anlaşmazlıkların, baskıların, engellemelerin işaretçisi olabilir. Partner aklına geldiği gibi konuşur, siz buna tahammül etmekte zorlanabilirsiniz. İlişkinizin niteliğine göre anlaşma yolları bazen tümüyle kapanabilir. Bu nedenle birbirinizi dinlemeye çalışmanızda yarar görüyorum. Sizlerin son birkaç aydır, özellikle bu konuda zorlandığınız açık. Bu bir dönem ve siz bu dönemde mutlaka sağlığınıza özen göstermelisiniz. Yaşça büyük kişiler, iş hayatının kendi içindeki güçlükleri, beklentiniz haricinde yaşanan gelişmeleri olumsuz düşünerek çözemeyiz. Gerçekçi olmak, kim veya kimlerle ilişkiniz varsa, bunları tekrar gözden geçirmekte yarar var. Bazen uzaklaşıyorsunuz bazen yakınlaşıyorsunuz. Gerçekten mutsuz iseniz, hakikatler çerçevesinde hayata bakmalısınız. Üstünüzü kapattığınız sorunlar kendini hatırlatırken, isyan etmek yanlış olur. Bunları çözmek için gayret göstermelisiniz. Kadere küsmek yerine, daha aklı başında hareket ederek ve hepsinden önemlisi saygı, sevgi, güven olgularını bir ilişkide önemseyerek seçimde bulunmalısınız.

Saat 23:02 Ay-Neptün olumlu görünümü, aile dirliğiniz, huzur ve güven içinde yaşamanız için birbirinizi incitmemeye özen göstermeniz gerektiğini söylemektedir. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmenizi sağlar.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 22:48

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.