Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Yay Burcunda Bugün - 10 Mayıs 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/yay/152811-yay-burcunda-bugun-10-mayis-2015-pazar.html)

DeRDeST 10.05.2015 05:47

Yay Burcunda Bugün - 10 Mayıs 2015 Pazar
 
Yay Burcunda Bugün - 10 Mayıs 2015 Pazar

:yay:

Sevgili Yaylar saat 02:22 itibariyle, Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde Pazar gününe adım atacağız. Bu enerjinin olumlu tesirleri altında, insanlarla paylaşımda bulunmak hoşunuza gider. Yüreğinizin içindeki duyguları kimsenin onayına bağımlı olmadan özgürce sunmaktan yana oluşunuz size doğal bir çekicilik kazandırabilir. Bu farklılık önce yakın çevrenizdeki daha sonra da yabancısı olduğunuz ortamlarda dahi kolaylıkla fark edilebilir. Kendi değerinizin anlaşılması adına dış dünyada etkin olmaya çalışırken, kafanızın içinde ilginç fikirler ve yöntemler belirebilir. Bu düşüncelerin kimi başkaları tarafından benimsenmese de yine de dikkate değer görülmesi gururunuzu okşayabilir. İlişkisi olanlar bugün birbirlerinin arkadaşlık yönünü besleyebilirler. Bu durum hem duygu dünyanız açısından rahatlatıcı hem de ilginç yaklaşımlarla birbirinizi yeniden keşfetmeniz açısından etkili olabilir.

Saat 05:52 Ay-Satürn görünümü, yakın çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi dostane şekilde yürütmeye çalışacaksınız. Ancak bu yine de mesafe bırakmayacaksınız anlamına gelmiyor. Gerektiğinde bireyliğinizi korursunuz.

Saat 20:10 Ay-Merkür görünümü, fikirlerinize, görüşlerinize uygun kişilerle konuşmaktan hoşlandığınızın göstergesidir. Özellikle partnerinizin yaklaşım tarzı, sizi dinlemesi, tartışmadan uzak durması hoşunuza gider. Bu bazılarınız için, yeni biriyle tanışmanın göstergesidir. Konuşmalarıyla dikkatinizi çeken bu kişiyi yakından tanımak isteyebilirsiniz.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 02:50

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.