Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Yay Burcunda Bugün - 22 Mayıs 2015 Cuma (https://www.forumaski.com/yay/154213-yay-burcunda-bugun-22-mayis-2015-cuma.html)

DeRDeST 22.05.2015 07:39

Yay Burcunda Bugün - 22 Mayıs 2015 Cuma
 
Yay Burcunda Bugün - 22 Mayıs 2015 Cuma

:yay:

Sevgili Yaylar Cuma günümüz, iki önemli görünüm etkisi altındadır. İlki, saat 04:56 Venüs-Pluto karşıtlığıdır. İlişkide biz olma, ortaklaşa hareket etme ihtiyacımız yüksek. Ancak dayatmalarda bulunularak, şunu yaparsan seni seviyorum bunu yapmazsan sevmiyorum şeklindeki bir tavır yanlış olur. Eğer gerçekten istiyorsak zaten birlik ve beraberlikten yana olacağımız açık. Fakat bu ilişkide eğer bir şeyler içimizde kopmuşsa, telafisi mümkün değilse sırf alışkanlık diye devam etmenin de yanlış olacağının farkındayız. Bugün kafamız kimi zaman karışabilir. Hatta bencil davranabiliriz de. İşte böyle anlarda konuşmak istemeyebilir, içimizdekileri paylaşmaktan kaçınabiliriz. Çünkü kendimizi korumamız gerektiğini düşünebiliriz. Kimse de kusurumuza bakmasın diye düşünebiliriz.

Saat 19:29 Mars-Kuzey düğüm üçgeni, ilişkimizi ileriye dönük bir şekilde her yönüyle akılcı bir şekilde gözden geçirmemizde yardımcı oluyor. Belki bazı meseleler nedeniyle uzun zamandır ayrısınız veya bir süredir partnerinizle aranızda problemler var. Şimdi bunları bir daha gözden geçirmek, geleceğe dönük gerçekçi bir tespitte bulunmak için yararlı olacaktır. Evlilik, boşanma veya yeni tanışma olsun fark etmez. Sizler bu görünümün güçlü yansıması sayesinde hem sosyal hem özel ilişkilerinizi, Merkür geri hareketini göz önüne alarak, her yönüyle ölçüp tartarak ele alabilirsiniz. Burada önemli olan, subjektif değil, objektif düşünebilmektir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 14:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.