Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Yay Burcunda Bugün - 25 Mayıs 2015 Pazartesi (https://www.forumaski.com/yay/154560-yay-burcunda-bugun-25-mayis-2015-pazartesi.html)

DeRDeST 25.05.2015 05:35

Yay Burcunda Bugün - 25 Mayıs 2015 Pazartesi
 
Yay Burcunda Bugün - 25 Mayıs 2015 Pazartesi

:yay:

Sevgili Yaylar yeni haftamızın ilk günü, saat 11:51 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. İletişim, ulaşım, haberleşme, yakın çevrenizle alakalı konular öne çıkıyor. İhtiyaçlarınızı bütçenizi aşmayan planlamalarda bulunarak yapabilirsiniz.

Saat 11:51 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde titizlikle durulmasını gerektirecek. İş ortamında planlama dışı oluşabilecek durumlara karşı tedbirli olmamızda yarar görüyorum.

Saat 20:09 Venüs-Uranüs görünümü, yaşamın güzel ve keyifli yanlarının tadına varma, kimsenin denetimi altında yaşamak istememe, yeniliklere yer açarak eskinin tüm bağlayıcı unsurlarından kurtulma arzunuzun göstergesidir.

Saat 20:18 itibariyle Başak burcunda meydana gelecek ilkdördün, ilişki ve iş hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Sizin isteğiniz, eşit bir şekilde paylaşım, iletişimi güçlü bir beraberlik ve iş hayatında başarılı olmaktır. Son bir hafta önceye dönelim. Önceden başlanmış işlerimizde eksiklerimiz var mı? bunların ilerleyişi arzu ettiğiniz gibi mi? Plan ve projelerimizi gözden geçirmekte fayda var. Diyelim ki, iş sorunlarımız var ve yeni bir iş için karar vermekte zorlanıyoruz. O zaman şartlarımıza bakalım. Daha iyisi karşımıza çıkmıyorsa, mevcut işimize ağırlık verelim. Pratik bir şekilde hareket etmekte yarar var. Detaylar arasında zaman kaybetmeyelim. Eleştirebiliriz. Bir şey beğenmeyebiliriz. Birileri böyle davranabilir. Bunlar normaldir. Biz sakin olacağız, bilinçli şekilde işlerimizi yoluna koymaya çalışacağız.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 08:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.