Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Yay Burcunda Bu Hafta - 25-31 Mayıs 2015 (https://www.forumaski.com/yay/154584-yay-burcunda-bu-hafta-25-31-mayis-2015-a.html)

DeRDeST 25.05.2015 12:24

Yay Burcunda Bu Hafta - 25-31 Mayıs 2015
 
Yay Burcunda Bu Hafta - 25-31 Mayıs 2015

:yay:

AŞK VE İLİŞKİLER

Bu hafta ilişki anlamında gayet önemli görünümlere ev sahipliği yapıyor ve özündeki dikkate değer noktaların mutlaka bilinçli şekilde gözden geçirilmesi gerekiyor. Beraberlikle alakalı yaşam evlerinin iki yöneticisi Mars ve Merkür, iletişimsel anlamda gerginlik, huzursuzluk, çabuk karar verme, yüzeysel düşünmeye hatta kararsızlığa yol açabilir. Bazı hallerde ilişki hakkında yapılacak dedikoduların, ikiyüzlü yaklaşımların ve yalan yanlış konuşmaların göstergesi olabilir. Mutlaka her durumu bilinçli bir şekilde ele almalı, yüzeysel davranılmamalıdır. İlişkisinde sorunları olanlar, partnerin hal ve tavırları nedeniyle huzursuz olabilirler. Problemlerin çözülmesi gerekirken, karşı tarafın çocuksu halleri, yapmacık tavırları, umursamaz halleri rahatsızlık uyandırır. Yeni tanışmalarda ise, mutlaka partner hakkında doğru bilgi edinin. İnternet üzerinden kurulacak arkadaşlıklara veya yine sosyal medya üzerinden tanışmalarda tedbirli olun. Söylediklerine dikkat edin. Bir de Merkür geri hareket dönemindeyiz. Aceleyle kararlar vermeyin.

İŞ VE KARİYER

İş hayatınızla ilgili konularda da ben, aynı ilişkiler bölümündeki gibi temkinli düşünülmesi gerektiğini söylemek isterim. Hızlı gelişmeler, hızla verilen kararlar, iş ortaklığı veya yeni projeler anlamında, kurulacak bağlantılar, karşımıza çıkacak fırsatlar tümüyle bir mercek altına alınmalıdır. Merkür geri hareketi aslında kişinin kendi içinde birçok noktayı gözden geçirmesi yönünde olumludur. Sadece kendi açınızdan değil, iş ortağınız veya iş yaptığınız kişilerle alakalı konularda da birçok meselenin farkına varabilirsiniz. Aynı şekilde başkaları da sizin hakkınızda bilgi sahibi olmaya çalışabilirler. Belki bunlar dile getirilmez, kendi içimizde düşünürüz, kafamızın içinde yazarız bir yana. Geri hareket sonrası tamam buraya kadar veya devam diyebiliriz. Karşı karşıya kaldığımız ve bizim hoşumuza gitmeyen söylentilerin, duyumların, aslı astarı öğrenilmeden harekete geçilmesi yanlıştır. Herkesin ağzından çıkanı kulağının duyması gereken zamandır. İşimizle alakalı planların, projelerin, yarım kalmış işlerin yeniden ele alınması ve bitirilmesinde yarar vardır.

PARA

Haftanın genel işaretleri, tüm burçlar için iletişim, bağlantılar, görüşmeler, bilgilenmeler ve bağlantılar anlamında zaten gözümüzün açık olması, tedbirli davranmanın, aceleyle kararlar vermemenin işaretçisiydi. Aynı durum maddi konularda da geçerli. Borçlanmalar, ailevi, çocuklarımız, iş ortaklığı, yatırımlar, ev ile alakalı her türlü işimizde hesabımızı bilmenin faydalı olacağını gösteriyor. Bazen öyle sürprizler yaşanır ki, fırsatmış gibi durur. Ancak gerçekten öyle midir? Bir araştıralım.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 10:06

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.