Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Şenay Yangel 22-28 Haziran 2015 Haftalık Yay Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/yay/157780-senay-yangel-22-28-haziran-2015-haftalik-yay-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 23.06.2015 19:12

Şenay Yangel 22-28 Haziran 2015 Haftalık Yay Burcu Yorumu
 
Şenay Yangel 22-28 Haziran 2015 Haftalık Yay Burcu Yorumu

:yay:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı:Yaşarım mutlu olurum, yaşarım mutlu ederim, tabi ki mutsuz da olurum ama yaşadığım sürece umutsuz, şükürsüz olmam. Aldatmaya çalışanlar aldanırlar, güvenim kaybedilir ama ben hep kazanırım. -Şemsi Tebrizi

Haftanın ilk iki günü işinize konsantre olmakta zorlanabilir, kendinizi verimsiz ve keyifsiz hissedebilirsiniz. Sizlere önerim kısa bir süre bile olsa kendinize zaman ayırarak zihninizde çarpışan düşüncelerle savaşmak yerine yüzleşmeyi tercih etmeniz. Bunu yaptığınız anda omuzlarınızı düşüren ağırlıklardan kurtulacak ve enerjinizi yükseltecek yeni bir bakış açısını hayat görüşü olarak benimseyeceksiniz. İş ve finansal konular anlaşmalarla ilgili Çarşamba günü kararlar almamaya dikkat edin. Hiçbir şey sizin beklediğiniz gibi gelişmeyebilir. Yanlış yönlendirilerek gelecek daha iyi bir fırsatı kaçırabilirsiniz, dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise evli Yay’lar eşinizle iletişim kurmakta zorlanabilir, size karşı ön yargılı yaklaşımından fazlası ile rahatsızlık duyabilirsiniz. Sizlere önerim sabırla hareket etmeniz yönünde. Küçücük bir tartışma büyük bir alev topuna dönüşebilir yanan da yakılanda aşkınız olabilir dikkatli davranın. Bekar Yay'lar sizler de bu hafta fazlası ile dikkat çekecek, birden fazla insanın yoğun ilgisi ile karşı karşıya kalabileceksiniz.

Kaynak: astrolojiburcyorumlari.com


Saat: 09:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.