Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Zeynep Turan Yay Burcu Temmuz 2015 (https://www.forumaski.com/yay/158829-zeynep-turan-yay-burcu-temmuz-2015-a.html)

DeRDeST 03.07.2015 03:38

Zeynep Turan Yay Burcu Temmuz 2015
 
Zeynep Turan Yay Burcu Temmuz 2015

:yay:

Uzun zamandır beklediğin sonuçları aldığın, özel hayatının hareketlendiği ve zaman zaman kaybetme korkusu yaşadığın bir Haziran ayını geride bıraktın. Şimdi ise Temmuz kapıda… Bu ay birçok konuda tecrübe edineceğin, hayatındaki, iş yaşamındaki insanların gerçek niyetlerini göreceğin, cesaret edemediğin tüm konuları gündemine taşıyacağın, kendini sorgulayacağın, zaman zaman geçmişe döneceğin ve aşk dolu bir ay seni bekliyor…

Buna gerçekten mi ihtiyacın var?

Dolunay 2. Temmuz’da Oğlak burcunda! Bu da; manevi değerlerle beraber, asıl etkiyi maddiyatının üzerinde yaşayacağına işaret ediyor! Bu nedenle özellikle bu döngüde almak istediğin her şey için kendine şu soruyu sormalısın; ‘buna gerçekten ihtiyacım var mı?’ Bu soruyu sormak hem gerçek cevabı bulmana yardım edecek, hem de bütçeni kontrol etmeni sağlayacaktır. Çünkü bu Dolunay seni tüketim çılgınlığına doğru götürebilir.

Havada aşk kokusu…
Kendini dikkate al dedim ama etrafına karşı dikkatli olman konusunda da seni uyarmam lazım. Çünkü; 8 Temmuz’da iletişim gezegeni Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Kıpır kıpır duygular, yükselen iç enerji, her zamankinden daha parlak renkler… Eğer beraberliği olan bir Yay burcuysan; ilişkindeki tüm duyguların tavan yapmasına hazırlıklı ol! Aranızdaki aşkın, uyumun, iletişimin mükemmel yükselişi, ilişkini tam da beklediğin noktalara taşıyacaktır… Eğer kalbi boş bir Yay burcuysan; bomba misali, hayatının ortasına bir aşk düşebilir ve ayaklarını yerden kesip, seni göklere çıkarabilir. Bu nedenle etrafına karşı her zamankinden fazla dikkat et.

Ve Yeniay… Adı üstünde yeni...
Çok kızdığın ama kızgınlığını dile bile getiremediğin birileri mi var? Veya hep aklında dönüp duran, parlak olduğuna inandığın ama bir türlü paylaşmadığın bir fikrin? O zaman seni 16 temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Yeniay’a doğru alalım. Bu günlerde ekstra para kazanma olasılığın artarken; ayın ilk 10 günlük sürecindeki gereksiz harcamalarını telafi etme şansı yakalayabilirsin. Yeniay’ın iyileştiren, düzelten, toparlayan, umudu tazeleyen etkisini kaçırmaman, sana bu ay ki en önemli twitburc tavsiyem…

Geçmiş bazen geçmez…
31 Temmuz’da Dolunay Kova burcunda! Dolunay dedim diye hemen hırçın ve sert bir açı düşünme. Bu tamamen naif, sakin ve toparlayıcı açı… Hayatında erken yaşlardan itibaren yaşadığın değişimler yeniden gündemine taşınabilir. Buna bağlı olarak, günlük değişimler duygusal travmaları tetiklese de; ufak seyahatlerle yerini dinginliğe bırakacaktır. Sezgisel olarak kendini her zamankinden daha güçlü hissedebilirsin. Bu nedenle de; kendini daha iyi ifade edeceksin. Özgürce ve samimiyetle yapılan fikir tartışmalarına açık olacaksın. Sözlerin dikkatli seçerken, bir yandan da başkalarının üzerinde etki bırakacaksın. Bu döngüde; kardeşler, akrabalar senin için fazlasıyla önemli bir hale gelebilir. Onların hayatlarındaki ayrıntı ve detaylarla daha yakında ilgilenebilirsin.


Saat: 13:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.