Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   17 Ağustos 2015 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yay/163488-17-agustos-2015-pazartesi-yay-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 17.08.2015 01:22

17 Ağustos 2015 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
 
17 Ağustos 2015 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

:yay:
Bugün dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz. Estetik, güzellik, gençlik ve bakım ürünleri ile ilgilenebilirsiniz. Güzellik ve sağlık konularına yönelik en son gelişmeleri araştırabilir ve konu hakkında bilgisi olan kişiler ile görüşebilirsiniz. Özellikle farklı kültürlerin estetik ve güzellik anlayışı ilginizi çekebilir. Ayrıca ilginç organizasyonlara ve farklı kişilerin bir araya geldiği kalabalık toplantılara katılabilirsiniz ve cemiyetinizi genişletebilirsiniz. Saygın çevrelerde bulunmak ve yabancı ortamlarda dolaşmaktan keyif alacaksınız. Yabancı ülkelere seyahat programları yapabilirsiniz.
Yay Burcu Genel Durum
Yaşama daha olumlu bakacağınız ve güzelliklerden daha büyük keyif alacağınız bir gündesiniz. Çocuklarla iletişim, size oldukça eğlenceli zaman geçirtebilir.
Yay Burcu Kariyer Durumu
Yakın iş arkadaşlarınızla kurduğunuz ilişkilerin sizin için çok önemli olacağı bir gündesiniz. İş yaşamınızdaki mevcut sorunlar üzerine konuşmak isteyebilir ve bazı konularda ortak hareket etmeye karar verebilirsiniz.


Saat: 02:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.